Sok fiú miért szidja a másik anyját?

Nem csak mi csináljuk ezt. Angolul pl a "Son of a bitch"(
ugyanilyen gyakori kifejezés
Ezért nem kell melegebb éghajlatra küldened. És egyáltalán nem csinálja minden magyar, csak egy proli réteg, kis kötsög hülye gyerekek zöme.
Méregből mond ilyet az ember, hogy a jó qrva anyádat, de akinek ez mindennapos és hülyeségből így szidja a másikat és aki eltűri és tetszik neki, az nem egy okos ember. Továbbra sem értem, hogy mi ebben a vicces. Nem értem ezen miért kellett felháborodni?

Elhiszem, hogy egy olyan embernek idegesítő a látásmódom, aki ebben nőtt fel, ez a beszéd neki a természetes. Én meg tudom érteni. Addig nem is érdekel, amíg nem nekem mondják, csak kissé megbotránkoztatott, h ezt hallom. Mondjuk egyik volt osztálytársam annyira magára vette, h behúzott a másik gyereknek. Nem kellene ráfogni, kicsit erős kijelentés, hogy az összes magyar anyázik, plusz én a lányoktól egyáltalán nem hallottam. Lehet arrafelé mondják, errefelé én nem tapasztaltam:)
Igazatok van, ezen nem idegesítem tovább magamat, szép napot!

Nyilván nem most jött divatba. Csupán azt kérdeztem, hogy mi értelme van és miért vicces, de ezt úgysem lehet megérteni nekem. De nagy beszólás.:D
Na jó, nem az én dolgom egyébként, letojom, hogy mások hogyan ökörködnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!