Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Sok fiú miért szidja a másik...

Sok fiú miért szidja a másik anyját?

Figyelt kérdés
Hát én tuti megsértődnék rá, több ilyen osztálytársam is van, de máshol is tapasztaltam. Viccből szidják egymás anyját és nem sértődnek be rajta. Ők szerintük ez vicces. Ez miért vicces, hogy úgy beszélnek egymással, mint a kutyával?

2016. júl. 5. 16:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem csak mi csináljuk ezt. Angolul pl a "Son of a bitch"(

ugyanilyen gyakori kifejezés

2016. júl. 5. 20:44
 12/25 A kérdező kommentje:

Ezért nem kell melegebb éghajlatra küldened. És egyáltalán nem csinálja minden magyar, csak egy proli réteg, kis kötsög hülye gyerekek zöme.

Méregből mond ilyet az ember, hogy a jó qrva anyádat, de akinek ez mindennapos és hülyeségből így szidja a másikat és aki eltűri és tetszik neki, az nem egy okos ember. Továbbra sem értem, hogy mi ebben a vicces. Nem értem ezen miért kellett felháborodni?

2016. júl. 5. 21:10
 13/25 Inessential ***** válasza:
Fárasztó vagy kérdező...akadj le erről a témáról.
2016. júl. 6. 12:22
 14/25 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy egy olyan embernek idegesítő a látásmódom, aki ebben nőtt fel, ez a beszéd neki a természetes. Én meg tudom érteni. Addig nem is érdekel, amíg nem nekem mondják, csak kissé megbotránkoztatott, h ezt hallom. Mondjuk egyik volt osztálytársam annyira magára vette, h behúzott a másik gyereknek. Nem kellene ráfogni, kicsit erős kijelentés, hogy az összes magyar anyázik, plusz én a lányoktól egyáltalán nem hallottam. Lehet arrafelé mondják, errefelé én nem tapasztaltam:)

Igazatok van, ezen nem idegesítem tovább magamat, szép napot!

2016. júl. 6. 12:34
 15/25 anonim ***** válasza:
63%
He te burokban nevelkedtél vagy mi?!
2016. júl. 6. 13:16
 16/25 A kérdező kommentje:
Miért nevelkedtem volna? Mert nem szidom a másik anyját?:D Vagy hogy érted?
2016. júl. 6. 13:31
 17/25 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy he? Értelmesen tudsz írni? Ha nem értesz egyet velem, nem kell rögtön fúrni és lenézni, hogy én burokban nevelkedtem. Vagy ha ezt arra érted, hogy arrafelé mindenki szidja a másik anyját, de errefelé én nem vettem észre. Csak ezért nem nevelkedtem burokba.:D
2016. júl. 6. 13:33
 18/25 anonim ***** válasza:
Mert ennyire idegen az ilyesmi neked. Pedig biztos lehetsz benne,hogy ez nem most jött divatba.
2016. júl. 6. 13:34
 19/25 A kérdező kommentje:

Nyilván nem most jött divatba. Csupán azt kérdeztem, hogy mi értelme van és miért vicces, de ezt úgysem lehet megérteni nekem. De nagy beszólás.:D

Na jó, nem az én dolgom egyébként, letojom, hogy mások hogyan ökörködnek.

2016. júl. 6. 13:43
 20/25 anonim ***** válasza:
31%
HE?! Én akkor mondom azt hogy He amikor csak akarom. Értve vagyok? HE? Amúgy már ezt is **** rég óta használják. He
2016. júl. 6. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!