Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha senki nem...

Mit csináljak ha senki nem szeretne velem alaudni, mert elterjedt rólam, hogy a lányokhoz vonzodok?

Figyelt kérdés

Ami amugy nem igaz.

Kedvesek velem az ossztálytársaim, és én is velük. Nem érzem rosszul magam, csak most egy kicsit félek, mert egy hetes kirándulásra fogunk menni.

6 lány van az ossztályban, és valszeg csak 2 szoba fog ránk juttni.

Ápolt vagyok, az ilyen dolgok rendben vannak.

Nagyon nyuszi vagyok, nem is tudnám ,hogy hogyan kénne ezt megbeszélni velük.

Van egy fiú ossztálytársam, akivel nagyon jobban vagyok, és tudja, hogy mi a helyzett. Azt beszéltük, hogy ha a tanár megengedi akkor egy szobában leszünk. De nem fogunk egy ágyban aludni.

( Tudom, hogy borzalmas a helyesirásom:( )

2016. júl. 5. 09:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Úgy is egy szobában fogtok aludni.Egyszerűen mivel tudod hogy nem igaz ez az egész,tojd le.Ha meg a lányok ezt felhoznák,akkor állítsd bátran hogy nem igaz.
2016. júl. 5. 13:03
 12/15 anonim válasza:
Luke èn vagyok az apád ))
2016. júl. 6. 07:11
 13/15 anonim válasza:
De mi annak az oka hogy ezt gondolják?
2016. júl. 6. 09:07
 14/15 A kérdező kommentje:

Nincsenek ötleteim,

ma keptunk egy értesitést, hogy hogy lesznek a szobák.

láttam/ hallotam, hogy a többi lány megviattja, hogy akkor mi legyen. Az egyik szinte már ordibált, hogy velem biztos nem fog aludni. Késöbb meg még jo pofozik is-.- Aztán oda jött hozzám egy másik lány, és megkérdezte, hogy megfelel nekem ha vele fogok aludni:)

Szoval, ez igy alakult, gondoltam leirom...

Jah, és mindenkinek köszönöm a válaszát:)

2016. júl. 6. 11:05
 15/15 egyvalaki245 válasza:
Szerintem nem kell ilyennel foglalkoznod, velem is ez volt mondtam hogy nem, a többi az ő dolguk. De ha zavar akkor menj el velük egy buliba és ott egy random srácot kapj le (aki nem osztálytársad). Ha nem szeretsz bulikba járni akkor valami felsőbb évest, akár írj rá hogy csak azért lenne .... De attól eltekintve, hogy az osztálytársaid ezt gondolják rólad, attól még a jövőben lehet/lesz barátod.
2022. febr. 22. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!