Mit tegyek ha az osztályom az a tipikus "én bárkit basztathatok de engem senki"?
Pl nekem beszólnak, én vissza és még ők vannak felháborodva. Persze csak mondják a halálos fenyegetéseket de nem teszik meg...
De ez így van az másnál is. Sokáig basztatják, szegény gyerek sír de ha jön egy nála is gyengébb megy a rajozás :D
Meg a visszafeleselés... Van amikor teljesen jogos de általában csak a tanár lenézése megy. Miért? Már komolyan az gondolkozom, hogy bemegyek az oktatási minisztériumba és addig nem megyek el amíg nem engedélyezik a tanároknak a viperát és a sokkolót :D persze vannak kajak fogyatékos tanárok de a környezetemben 90%ban a gyerek a hibás
Húgom tanár.
Ő is kifogott egy ilyen osztályt,pontosabban az osztályból 2 ilyen gyereket. Ő így oldotta meg.
MINDEN órán dolgozat. 5 kérdés,ahány válasz jó,annyi lesz a jegy. 3 hónap alatt mindenki bukásra állt,akkor valaki megkérdezte,hogy miért megy a szivatás,ő meg elmondta az osztálynak,hogy a 2 nokedli srácnak köszönjék meg.
Másnap mind a 2 srác "elesett a WC-ben" és onnantól rend lett.
TRUE STORY!
Elestek...
Nos nálunk ez azért nem megoldás, mert akkor a) jön a family (nem csak a cigányoknál)
b) pár nap után folytatja tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!