A ti sulitokban se énekli senki a Szózatot és a Himnuszt?
Évnyitón olyan fura volt, hogy 1-2 tanár kivételével senki nem énekelte nálunk :/ Sőt, egy csomó gyerek ott beszélgetett meg röhögcsélt is...Szerintem ez kicsit ciki, hogy egyesek még ennyire sem tisztelik a saját nemzeti Himnuszukat, hogy legalább az a 2 perc alatt, amig sl a zene, ne pofázzanak meg vihorásszanak. És nálunk általánosban az volt a szokás, hogy mindenki énekelte ezeket, különben jó nagy leb szást kapunk a tanároktól, hogy miért nem éneklünk, nem szégyelljük-e magunkat.
Nem kötekedésnek szánom amúgy a kérdést, csak szerintem ez pofátlanság és engem valahogy elszomorit egy kicsit ez a dolog xd Szóval más iskolákban is olyan, hogy elinditják a Szózatot meg a Himnuszt és az egész iskolából kb 2 ember énekel vagy legalább tátog, a többiek meg csak állnak ott fapofával vagy beszélgetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!