Ez stressz lenne nála?
a legtöbb felnőtt ember így érezne,ha tinikkel kell századszorra megnéznie ugyanazt a filmet.
közben végiggondolja,hogy e helyett mi minden más hasznos dolgot csinálhatna és ezen felba-ssza magát idegileg.
mondjuk ha én lettem volna a tanár,akkor meg azon röhögtetek volna,hogy elalszom a film alatt:)
Bizonyára stressz. Valóban elég furcsán viselkedik a leírásod alapján.
Ha nekem van egy ilyen szorongó tanárom, mint ahogy idén volt egy hasonló, akkor még jobban odafigyelek órán, hogy ezzel mintegy példát mutassak. Ugyanúgy viselkedek az óráján, mint a nagyobb tekintéllyel rendelkező/közkedveltebb tanárokén, akiknél nincs beszélgetés órán; jelentkezem, meg minden,
igyekszem felébreszteni a normális tanár-osztály kapcsolatot, mert megijeszt, ha úgy látom,
elvész az irányítás, és az osztály diktál, a nagyszájúak kerülnek fölénybe, és a tanár egyedül marad.
Szerencsére vagyunk néhányan jó tanulók az első padokban, akik odafigyelünk rá, és beszélgetés meg telefonozás, a tanár kérdéseire való ellenséges válaszolgatás helyett szelíden bekapcsolódunk az órába.
Szerintem ez lehet egy passzív "megoldás" a problémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!