Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek bunkóság ha nem...

Szerintetek bunkóság ha nem adja meg az ötöst a matektanárom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Matekból 4,2 vagyok és nem akarja megadni az ötöst úgy,hogy ezen múlik a hét évi kitűnőm(6 évig folyamatosan kitűnő voltam). Persze nem ad semmilyen szorgalmi,vagy javítási lehetőséget,és nem tudja megérteni hogy nekem ez mennyire fontos. Na meg persze a felvételin is számít. Szerintetek ez jogos,vagy bunkóság??

2016. jún. 13. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
Ezt mindig annyira utáltam amikor néhányan azért kapták meg a jobb jegyet, mert akkor nem lettek kitűnők. Én meg egy csomószor volt, hogy güriztem, de az kicsit se érdekelte a tanárt, bezzeg a kiskedvencek indokolatlanul megkapták a jobb jegyet,mert kell a felvételire meg hasonló szöveggel. Nem csak nekik kell a felvételire hanem mindenkinek a középsuliba szeretne menni, szóval ennyi erővel bárkinek megadhatják, úgyhogy inkább kezdj el megbarátkozni a négyessel.
2016. jún. 14. 13:18
 12/15 Tom Benko ***** válasza:
34%
Nem. Az lenne bunkóság, ha indoklás nélkül tenné, de, gondolom, megkérdezted és jó alaposan ki is fejtette.
2016. jún. 14. 14:06
 13/15 anonim ***** válasza:
A többi nebulóval szemben lenne tisztességtelen!
2016. jún. 14. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól, mert le lettem pontozva még ugyanaz lesz a véleményem
2016. jún. 17. 14:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Matematika tanárként mondom, hogy jogosan nem kaptad meg az ötöst. Én személy szerint 4,6-tól adom az ötöst. Íratok 10-12 dolgozatot egy tanévben és ez nálam a 10-12 javítási lehetőség. Ha ezekre felkészül a diák, akkor ötös lesz.

Tudom gonosznak tűnik, hogy nincs se javítási lehetőség se szorgalmi. Viszont az érettségin egy érettségi időszakon belül sem javíthatsz.

2016. jún. 25. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!