Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak a Tanáromal?

Mit csináljak a Tanáromal?

Figyelt kérdés

Van egy bunkó tanárom. Mindig minden kiss hibáért beszol.ha nem írod szorol szóra le az anyagot a dolgozatba már az is 1 es. De most letem nagyon ideges az egyik tantárgyból bukásra áltam és el kellet menem felelni a tanárhoz és ezért nem mentem csoportos gyakorlatra (másik iskolába van 2 hetente 1 alkalomal az osztálynak)

a tanárnő csak délelőt van bent és feletetet meg kellet gyüjtömunkát be adnom amit a könytárba megcsináltam pár óra lat és azt is be adtam a tanárnak 12 kor végeztem és amikor hazaértem a csoportos gyakorlati tanárom el kezdet telefonon kiabálni velem hogy miért logok meg hogy kébzelem hogy nem mentem be meg hogy ezért meg buktat mert 2 jegyem van csak meg ilyenek mondtam hogy hol voltam de nem érdekelte és nem fogadta el az igazolást és másnap be mentem felelni hogy akkor legyen még egy jegyem de direkt a tegnapi anyagot akarta kérni és én ugye nem tudtam és ezért 2 re zárt le pedig volt 2 4esem és fel hivta anyukámat és mondta h tegnap logtam de anya mondta neki h tudta hol vagyok a tanárt nem érdekelte és anyukámat is kiosztota h hogy engedheti meg h logjak meg ilyenek .És az ugy még el viselem hogy velem beszél ilyen durvár meg h szivat de azt már nem hogy az anyukámat is kiosza és meg mondja neki h neveljen.( Am nem szoktam hiányozni első alkalomal hiányoztam)ugy hogy sose volt velem probléma mindig jó volt a magatarásom nem szoktam visszaszolni se. De már nem tudom mit csináljak hogy be felyeze a szivatásomat meg h kinek szoljak ezügyben .A tanácsaitokat várom ezügyben.

2016. jan. 22. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Tehát:

Van egy bunkó tanárom. Mindig minden kis hibáért beszól, ha nem írod szóról-szóra le az anyagot a dolgozatban, már az is 1-es, de most lettem nagyon ideges az egyik tantárgyból bukásra álltam és el kellett mennem felelni a tanárhoz és ezért nem mentem csoportos gyakorlatra (másik iskolában van 2 hetente 1 alkalommal az osztálynak.)

Ez csak az első bekezdés.

Tanulj meg helyesen írni először. Nem érdekel, hogy telefonról írtad-e vagy sem, mindkettőn lehet normálisan írni. Ez FONTOS és tükrözi a tudásodat is.

Másodszor: Szólj az igazgatónak. Ha valóban ilyen a tanár, akkor a többi diákkal össze tudtok fogni.

2016. jan. 22. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Na, közben kihagytam pár vesszőt én is, de már az általam javított verzió is mennyivel érthetőbb.
2016. jan. 22. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát a helyesírásodról nem csodálom h a dolgozataidra mindig egyest ad.
2016. jan. 22. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
szólj az osztályfőnöködnek. ilyet azért nem lehet csinálni..
2016. febr. 2. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!