Hogyan tudnám úgy szívatni a szobatársam, hogy ő ne jöjjön rá, hogy az szándékos?
Most kaptam január elején egy új szobatársat és egy igazi kretén. Sokadik éve lógatja itt a lábát (a szülei pénzelik), így most nincs is vizsgája, mégis bent ül és nem hagy nyugodtan. Hiába mondom neki, hogy ne zajongjon, meg éjjel mikor visszaér a bulizásból, akkor ne verjen fel, de szarik rá.
Ha már nem tudom a saját helyzetem javítani, akkor szeretném elintézni, hogy az ő élete se legyen annyira egyszerű. Állandóan mondja, hogy átkéreti magát másik koliba, de még nem adta jelét, hogy lépett ez ügyben. Talán így rásegíthetnék.
Vagy legalább egy kicsit javítani a hangulatomon, mikor belefut egy-egy ilyenbe. Valami komolyabb kellene, mint a fogkefe a wc-be vagy beleköpni a gyúrós lötyijébe. Ez 1-2-szer elmegy, de nem lehet rendszert csinálni belőle, ráadásul ezt ő nem érzi meg közvetlenül és ha megérezné, akkor le is buktam. Az meg ugye nem lenne jó, mert akkor ő is elkezd szándékosan szemétkedni velem.
"Hogyan tudnám úgy szívatni a szobatársam, hogy ő ne jöjjön rá, hogy az szándékos?"
Sunyi módon, aljasul.
"Sunyi módon, aljasul." Valami konkrétabbra gondoltam.
Ne én költözködjek már egy ilyen idióta miatt, hagyjam itt a jó kolit, jó szobát.
Hogy kicsit érthetőbbé tegyen a kérdésem, olyanra gondoltam, hogy pl mivel lehetne beszórni a mosott ruháját, hogy utána egész nap vakarózzon. Egy ilyennél biztos nem az lesz az eső gondolata, hogy szívatom, hanem hogy valami került a mosógépbe.
Bogarak a szobátokba, penészfoltok mindenütt, áporodott szag. Igen, ezzel magad is szivatod, épp ezért biztos, hogy a kolira fogja hinni.
Én a helyedben elmondanám neki, miért vetem meg, aztán szivatnám nyíltan. Hidd el, sokkal szórakoztatóbb, és amúgy is az a véleményem, hogy ha félsz egy kis "csatározástól", akkor te vagy az, aki behúzza fülét-farkát, és neked kellene lelépni.
20/L
/Hat éve kolis. A 17 (!) eddigi szobatársa közül csak egyet utált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!