Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem bunkóság az hogy az egyik...

Nem bunkóság az hogy az egyik osztálytárs nem karolt át az osztályképen?

Figyelt kérdés
Egymás mellé állítottak minket, igazából ő utál engem, gúnyolódik rajtam, én az osztálykép kedvéért átkaroltam, mert a fotós ezt kérte, de ő meg nem. De a másik lányt sem, akit szintén mellé állítottak.
2016. jún. 6. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A nem átkarolás még nem is akkora dolog, de az, hogy valaki folyamatosan gúnyolódik, meg ilyeneket mond a másik emberre, hogy "biztos koszos meg mocskos", az végtelenül szánalmas.

"Nem cseszegetesbol, de hany evesek vagytok? Ez a "fujj nem allok az XY melle, mert biztos koszos" kb. 10 eves szintnek felel meg, de akkor is neveletlen jellemre utal. Ha ennel idosebb mondja, az raadasul meg ostoba es bunko is. Ne foglalkozz vele, sajat magat minositette ezzel."

Az a szomorú, hogy még a felnőtt emberek között is vannak, akik így viselkednek.

Például: https://www.youtube.com/watch?v=ZBI92SvGfLs

2016. jún. 6. 18:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, én meg anno pont úgy voltam az osztályképeknél, hogy karolgasd az anyádat, mikor amúgy szóba se állunk, most mit kell itt eljátsszani a nagy közösséget, meg barátosdit?
2016. jún. 6. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem tartom bunkóságnak. A fotós is hülye, hogy ezt rá akarja kényszeríteni másokra. Minek ölelgessen bárki is olyan embert, akit utál???...
2016. jún. 7. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Karolta volna a hóhér, fotó ide vagy oda. Ha valaki utál akkor azzal nem érintkezek, nemhogy még karolgassam az osztályképen.
2016. jún. 7. 19:11
 15/15 Ludolacra válasza:
Ezen nem értem mit nyafogsz? Ha tudod, hogy nem szeret, sőt utál, mért hitted, hogy most egy kép erejéjig normális lesz, és át karol? Egyébként ez eléggé óvodás viselkedés egy 15 éveshez képest. Sajnállak, hogy ilyenekkel vagy "megáldva"!
2016. okt. 27. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!