Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan írattassam át magam?

Hogyan írattassam át magam?

Figyelt kérdés

Tavaly novemberben jötten át egy másik iskolába a voltból.

Első nap az új iskolámban szó szerint még megerőltették magukat, szinte látszott az erőlködésük, és megpróbáltak NORMÁLISAK lenni. Nem, nem kedvesek. Ez még így pár hetig ment, aztán levették az álarcukat.

Bár nem voltak azok akik az ember anyját szidták, akik bunkók, azok már akkor szekáltak a semmi miatt.

Aztán itt az idei év. Ebben az évben már rendesen kimutatták a foguk fehérét. És a legszomorúbb, hogy én senkihez nem szóltam, kevesebbet ártottam nekik, mint a légy, egy szót nem szóltam hozzájuk, pedig az se lett volna sok.

Amúgy az osztály nagy része szegény roma, ezt nem kritizálásként mondom, hanem mert meglátszik a viselkedésükből (és a külsőből is).

Megfigyeltem, hogy akkor marnak belém a legtöbbször, főleg ez a pár lány, ha csinosabban öltözöm, márkásabb ruhákban.

A vicc az, hogy ugye van ez a ruha alapján ne ítéljünk senkit, nem tehet róla ha csak a kínaiból van ruhája, és ezek meg azért ítélnek, utálkoznak mert egy drágább ruhát húzok!

Amúgy nem vagyok fanci ribi, sportosan öltözök inkább, mint ilyen giccsesen.

Teljesen kiakaszt az ok nélküli utálat!

A szüleimnek akárhányszor (naponta) mesélem hogy milyen otromba dolgokat csinálnak és hogy beszélnek velem, tojnak rá. Igazat nem nagyon ad nekük anyám...

De.. attol meg tojik arra h atirasson...

14/l

2016. jún. 1. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
ofővel/igazgatóval próbáltál már beszélni?
2016. jún. 1. 15:33
 2/2 Firedoom ***** válasza:
Hanyadikos vagy most?
2016. jún. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!