Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan irattassam at magam...

Hogyan irattassam at magam egy masik iskolaba?

Figyelt kérdés
Volt egy nagy veszekedes amibe benne voltam.. osztalyfonokom rendorsegi ugyet akar csinalni belole amibol en meg az egyik baratnom jonnenk ki rosszul... mit csinaljak hogy anyaek atirassanak mashova?? Utalom azt az iskolat... de anyuek csak azt hajtogatjak a 8 at meg kibirod itt..

2015. dec. 1. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Kiskorú vagy, ugye?

Akkor ezt ők döntik el.

2015. dec. 1. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Gyanítom, hogy ha rendőrségi ügyet akar az osztályfőnök, akkor az több volt, mint sima veszekedés. Ha feljelent és tényleg rendőrségi ügy lesz belőle, akkor hiába mész másik iskolába - az ügy megy veled, akarom mondani nagy valószínűséggel úgyis kitudódik...

Inkább a tanulásra kellene koncentrálnod most (tudom, ócska duma :D) és kimaradni a balhékból.

2015. dec. 1. 17:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Veszekedes volt...Egy lanynak a baratnommel keresztbe akartunk tenni .. az apjanak elkuldeni a kepeket amin a baratjaval volt.. es a lany elmondta az o.f-nek az osztalyfonok meg zaklatas miatt akar rendorsegi ugyet csinalni belol
2015. dec. 1. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Akartatok, vagy meg is csináltátok?
2015. dec. 1. 22:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Hat en mar elkuldtem a lanynak a kepeket de o meg nem kuldte tovabb senkinek
2015. dec. 2. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:

"az apjanak elkuldeni a kepeket amin a baratjaval volt"

és én már elküldtem a képeket a lánynak.

Néhány kérdés felvetődik bennem....

1. - vajon milyen szituációban lehetett a barátjával? Ha csak utcán sétálva, akkor abból nyilván nem akarna az ofő rendőrségi ügyet.

2.- ha viszont "keményebb" szituáció, akkor meg hogy került a kérdező telefonjára a lány és a barátja (gyertyát tartott?)

És hát ugye 14 évesek az érintettek...

2015. dec. 2. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!