Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Evel az indokkal lehetek...

Evel az indokkal lehetek magán tanuló? 15/f

Figyelt kérdés
Jövőre máshol kezdeném a 10.osztályt és az a baj hogy tikkel a fejem,nem tudom lenyelni az ételt emberek közt az italt se otthon se nagyon,nehezen megy a beszéd igy nagyon stresszes iskolába járni meg buszozni meg stb...Szóval igy lehetek?
2016. máj. 31. 00:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%
Na a kiegészítő szöveget valaki nekem fordítsa le.....
2016. máj. 31. 00:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Ebben mit nem értesz?
2016. máj. 31. 00:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Szóval magától rángatózik a fejem,nehezen tudok nyelni emberek közt semennyire,nehezen megy a beszéd.Iskolába is nagyon stresszes ráadásul jövőre másik iskolába folytatom a 10.osztáyt ezek miatt még buszozni is stresszes....Na most már eltudod olvasni b'zmeg?
2016. máj. 31. 01:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz. Az vagy segít rajtad, hogy ne legyen ilyen állapotod vagy kiír. Bár úgy is kellene ehhez orvosi igazolás.
2016. máj. 31. 01:47
 5/14 A kérdező kommentje:
Voltam pszichiáterhez egy gyógyszer sem volt jó
2016. máj. 31. 01:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Legsziveseben magántanuló lennék sikerült rendesen megutálnom az embereket
2016. máj. 31. 02:06
 7/14 anonim válasza:
75%

Istenem...

Szerintem teljesen érthető volt amit írtál.

És ez előző válasz adónak üzenem, hogy a tikkelés nem nátha b+

Elég nehéz belőle kilábalni akár évekbe is telhet.

Szerintem lehetsz ezzel az indokkal magán tanuló, de előtte kéne beszélj egy pszhiológussal, hogy mi a véleménye a dologrol :)

2016. máj. 31. 04:12
 8/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. Tudom, hogy nem nátha, de orvosi segítség nélkül esély sincs rá, hogy elmúljon, nem?

Minden esetre, ha már volt a kérdező orvosnál és nem segített a terápia akkor tényleg az lesz a legjobb, ha kiírják, megértem a döntését.

2016. máj. 31. 06:47
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen, lehetsz. Beszéltél már erről a szüleiddel? Mond el nekik részletesen, hogy ez neked mekkora sztressz és szorongás így iskolába járni, könnyebb lenne ha nem kéne nap mint nap ilyen közegbe menned, emiatt szeretnél magántanuló lenni.

Szülői kérésre is lehet a gyermek magántanuló, nem feltétlenül szükséges orvosi szakvélemény. Viszont általában ez az igazgatóknak kevés szokott lenni, sokszor akadékoskodnak ez ügyben. Beiratkozáskor beszélhetne valamelyik szülőd az igazgatóval, vagy máskor, de még a tanév megkezdése előtt - nem muszáj, de nyilván úgy lenne a legjobb, ha már így kezded a tanévet -, és kérvényezheti a magántanulói sztátuszt. Ha így nem jönne össze, akkor elmenni a pszichiáterhez és elmondani, hogy ez és ez a bajod, társaságban fokozódnak a problémáid, emiatt lenne szükséges a dolog.

2016. máj. 31. 10:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Azért elég sokat csökkent a tikkem már annyira nem szoktam de terápián nem voltam csak halipelidor meg társait szedtem.
2016. máj. 31. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!