Evel az indokkal lehetek magán tanuló? 15/f
Istenem...
Szerintem teljesen érthető volt amit írtál.
És ez előző válasz adónak üzenem, hogy a tikkelés nem nátha b+
Elég nehéz belőle kilábalni akár évekbe is telhet.
Szerintem lehetsz ezzel az indokkal magán tanuló, de előtte kéne beszélj egy pszhiológussal, hogy mi a véleménye a dologrol :)
Kedves utolsó. Tudom, hogy nem nátha, de orvosi segítség nélkül esély sincs rá, hogy elmúljon, nem?
Minden esetre, ha már volt a kérdező orvosnál és nem segített a terápia akkor tényleg az lesz a legjobb, ha kiírják, megértem a döntését.
Igen, lehetsz. Beszéltél már erről a szüleiddel? Mond el nekik részletesen, hogy ez neked mekkora sztressz és szorongás így iskolába járni, könnyebb lenne ha nem kéne nap mint nap ilyen közegbe menned, emiatt szeretnél magántanuló lenni.
Szülői kérésre is lehet a gyermek magántanuló, nem feltétlenül szükséges orvosi szakvélemény. Viszont általában ez az igazgatóknak kevés szokott lenni, sokszor akadékoskodnak ez ügyben. Beiratkozáskor beszélhetne valamelyik szülőd az igazgatóval, vagy máskor, de még a tanév megkezdése előtt - nem muszáj, de nyilván úgy lenne a legjobb, ha már így kezded a tanévet -, és kérvényezheti a magántanulói sztátuszt. Ha így nem jönne össze, akkor elmenni a pszichiáterhez és elmondani, hogy ez és ez a bajod, társaságban fokozódnak a problémáid, emiatt lenne szükséges a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!