Mit gondoltok arról ha valakinek egyik volt osztálytársa sem ismerőse facebook-on?
Semmit. Ha nem tartják a kapcsolatot, miért legyen fenn?
Én mindenkit törlök, akivel már legalább egy éve ne beszéltem, legalább így nem szalad többszézra az ismerősök száma.. ha egyszer nem vagyunk egymás életében, akkor nincs semmi szükség arra, hogy rálássunk egymás dolgaira.
Nekem ez van, pedig több mint 150 oszt társam volt csak általános után.
S semmit se. Így alakult.
Ha ilyennel találkozok legszívesebben szétütném a fejét. Ez a parasztság legmagasabb foka.
Kivéve nálam. Nekem szabad.
Semmit. Attól hogy egy oktatási intézménybe járt 2 ember, még nem biztos, hogy jóban voltak / vannak.
Nekem sem ismerősöm egyetlen volt osztálytársam sem, sem általánosból sem gimiből. Sőt, az egyetemi régebbi csoporttársaim sem. Nem voltam velük jóba, eszem ágában sincs lehetőséget biztosítani számukra arra, hogy nézegessék a képeimet meg tudjanak az életemet érintő főbb eseményekről. Semmi közük hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!