Szerintetek jogos a hiszti?
Az osztályunknak van egy közös e-mail címe és FB csoportja, ahol megosztjuk egymással a fontos dolgokat. Tételek, meg stb. Az egyik tárgyból már vagy 1,5 hete felraktam(a közös e-mailra egyébként és rendesen meg van címezve, szóval eltéveszthetetlen), ami kell majd vizsgára és most jutott el addig, hogy engem leb*sszon, mert neki nem lett szólva.
A szidás azért is volt, mert hogy ő nem fog ezért felregisztrálni, meg ez nem hivatalos csatorna. Meg megtudjuk, ha olyan helyen dolgozunk mint ő(amit nem értek hogy jön a kettő egymáshoz, de ez a legkevesebb). Azt még hozzátenném, hogy az élettársa benne van a FB-s csoportban és lát mindent. Egyszerűen nem hiszem el, hogy másfél hét alatt jutott el ideáig. Állítólag csak azért tudta meg, mert beszélt az egyik csoporttárssal.
Nekem egyszerűen elképzelhetetlen ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!