Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Tapasztalta már más...

Lányok! Tapasztalta már más is, hogy sokszor a fiúk hisztisebbek, mint mi?

Figyelt kérdés
Hozzá tartozik, hogy nem vagyok épp egy "tipikus lány" és nem tudok folyamatosan a fiúkról, sminkcuccokról stb.ről beszélni és mindigis inkább haverjaim voltak, mint barátnőim. De mostanában a semmin megsértődnek egyes srácok, pedig 1-2hónapja még visszaszóltak volna vagy ha nem beszólás a bajuk akkor csak úgy a semmin húzzák fel magukat.(vagy csak nekem nem esik le mi bajuk de tudják, hogy olyankor jöjjenek oda és közöljék, hogy ez meg az nem tetszik nekik) Szóval nem tudom mi van velük...

2016. máj. 1. 21:31
 1/6 Sztepi ***** válasza:
100%
Aminap olvastam, hogy a fiúk is "menstruálnak", persze nem úgy mint mi nők, de ők sincsenek mindig jó passzban és rájuk is rájuk jöhet a havibaj, olyankor könnyebben felkapják a vizet minden apróságon. Szerintem az a legjobb megoldás, hogy amig nem csillapodnak le, addig ne szólj hozzájuk, mert úgy is csak vita kerekedne.
2016. máj. 1. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam hogy bizonyos személyek hisztisebbek mint mások. Aki ilyen azzal igyekszek nem sokat egy légtérben lenni nehogy rinyát idézzek elő.
2016. máj. 1. 21:42
 3/6 Mcgalagony17 ***** válasza:
100%

Én azt tapasztaltam, hogy a betegségekre sokkal érzékenyebbek, mint mi... Egy kis nátha, torokfájás és már meg akarnak halni. De ők az erősebbik nem, persze :D Jó, vannak dolgok, amiket jobban tudnak, de azért nem mindent. Aztán lehet, hogy nekem volt dolgom túl lányos pasikkal.

22/N

2016. máj. 1. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Mostanában pont erről beszéltünk egy barátnőmmel. :D Mi is ezt tapasztaljuk.
2016. máj. 1. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor?! Inkább mindig. :P Borzalmasan sértődékenyek tudnak lenni, elképesztő apróságokon húzzák fel magukat.
2016. máj. 1. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ismerek hisztigépet mindkét nemből... csak épp egyes férfiak a saját hisztijüket jogos kiakadásnak kezelik, ugyanaz meg már hiszti, ha a nő csinálja. Öcsém a leghisztisebb ember, akit ismerek, és tudomásom szerint nem lány :D.
2016. máj. 2. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!