Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kozeledjek vagy inkabb varjak...

Kozeledjek vagy inkabb varjak meg? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Most erettsegizem (19l) van egy tanarom aki csak egy rovid ideig tanitott o (40f). Mar egy ideje emailezgetunk es az iskolaban is szoktunk beszelgetni. Az utobbi idoszakban azt vettem eszre, hogy amikor en lepek fele egyet o rogton vissza kettot.persze tudom, h ez azert van mert nem akar belebonyolodni egy viszonyba ahogy en sem ezzel kockara teve az allasat meg stb...

a kerdesem: mar par alkalommal irtam neki ugy hogy o valaszolt aztan valtottunk par emailt es aztan nem valaszl. Most ugyan eh a helyzet par napja irtam neki egy emailt es egyszeruen nem valaszol a benne feltett kerdesemre. Irjak neki valamit? Varjam mev amig o keres? Vagy majd az erettsegi utan esetleg? Az a gond hogy nem tudkk masra gondolni....

2016. máj. 3. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Éretségi után kérdezd meg hogy akar e veled komolyabb kapcsolatot.
2016. máj. 3. 19:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. máj. 3. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Jól mondja az első, a leghangsúlyosabb az, hogy érettségi után tedd!

Ha valahogy kiderül, hogy ti a sulin kívül is tartotok kapcsolatot akkor írhatod újra jövőre az egészet elfogultság miatt.

De sokkal esélyesebbnek tartom, hogy rájött, 40 évesen nehéz lenne egy 19 éves alig felnőtt lánnyal kapcsolatot fenntartani.

2016. máj. 4. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!