Nagyjából milyen kollégistának lenni? Inkább rossz vagy inkább jó?
Én koliskent kezdtem a gimit. Nagyon élveztem,sok baráttal együtt élni. Tényleg jó volt. Programokat szerveztünk, együtt mentünk beavató ivaszatra.
Igazából olyan mintha taboroznal csak itt nagyobb a szigor. Szilencium van kb.2 órás de az kell tanulásra utána vacsora ami hát so-so. Majd este még volt kimenő vagy a társalgóba beszélgettünk szórakoztunk. Nálunk kondi meg gépterem is van szóval lehetet mit csinálni szabadidőben. A névelők normálisak vagyis reálisak. Reggel ébresztő este takarodó. A meleg víz mikor hogy volt de túl lehetett élni.
Én műtét miatt lettem bejárós mert az nekem kényelmesebb most. De én ajánlom a kolit mert csupa élmény és ezekre jó visszagondolni!
Hát én ajánlom a kollégiumot ha nem jó a bejárás. De majd kitapasztalod magadnak! :)
Hát a pénz kérdést igazából nem tudom mert én mindig sok pénzzel mentem, mivel sokat vásárolok és nem tudtam kiszámolni hogy mennyit is vigyek igazából.
Van akinek jó, van aki meg kikészül ott, ahogy én is, tesóm is. Engem mindenki cseszegetett mert nem vagyok épp egy társasági nagydumás csaj. Összekerültem a szobában 3 agyon sminkelt "nagylánnyal", akik azért is kiröhögtek ha nem sminkeltem, ezért már igénytelen voltam nekik.
Húgommal szinte ugyanez volt, cseszegették hogy milyen kislányos és tanulni sem tudott ott, mert mindig hangoskodtak, és ő érzékenyebb típus, minden nap sírva telefonált nekünk hogy nem bírja már.
Szóval én kb 2 hónapig, ő 3 hétig bírta. Nem kötelező ottmaradni, szóval ha akarod próbáld ki, aztán majd meglátod. Talán jó is lehet ha jó helyre, jó emberek közé kerülsz. De ha nem vagy barátkozós, nyitott emberke akkor nem hiszem hogy jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!