Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szoktatok betegséget kamuzni...

Szoktatok betegséget kamuzni hogy ne kelljen iskolába esetleg munkába menni?

Figyelt kérdés

Hányás, fejfájás, láz stb.

Szerintetek ez mennyire elitélendő? Én gyakran csinálok ilyet mert sose vagyok beteg. Kiiratom magam egy hétre főleg így év vége felé.

Ha van igazolásod az tulajdonképpen nem is lógás.

Csak ugye a sok hazugság miatt kicsit szégyenlem magam.

Tudok magamnak igazolni 3 napot azt is rögtön elhasználtam.

Kötelező iskolai rendezvényekre se megyek

2016. ápr. 29. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:

inkább lustaságnak mondanám...kivéve ha van oka...

például én 3. szakmára (2 éves OKJ közoktatásban) alig jártam be, de amikor bent voltam a szakmai tárgyakból simán megfeleltem, ez baxta is a többiek csőrét, hogy alig járok be mégis jól teljesítek...

nagyrészt a lógósok olyanok akik vagy igazolás hiányában, vagy tudás hiányában megbuknak...

igazából bizonyos foking mind2 megérdemli :)

23F

2016. ápr. 29. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Suliban évi 1x csináltam ilyet kb. 7.-től számítva, ha nagyon elfáradtam, anyukám beleegyezésével, mert amúgy kitűnő voltam... ő orvos, így tudott nekem igazolást adni. Egyetemen már nem, szépen kihasználtam a hiányzásaimat, ill. nem katalógusos órára be se mentem, ha nem érdekelt, anélkül is megtanultam őket rendesen.

Munkában még nem csináltam, egyelőre nem láttam szükségét... egyelőre elvagyok szépen a szabadnapjaimmal.

2016. ápr. 29. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Hazudni egyszer sem, mindig elmondtam hogy fáradt vagyok és kellene egy kis pihenés, így otthon mmaradhattam
2016. ápr. 29. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Én annyira nem. Engem anyámék még akkor is iskolába küldenek, amikor tényleg beteg vagyok. Volt, hogy 38 fokos lázam volt, erre anyámék elkezdik, hogy irunk ma valamiből dogát? Mondom igen, miért? Erre kitalálták, hogy direkt lázasodtam be(!!!), hogy ne kelljen bemennem megirni -.- Mondjuk volt már olyan, hogy ugyanigy elküldtek iskolába, én meg elindultam, de nem az iskola felé mentem, hanem az orvoshoz és kaptam igazolást egész hétre, aztán reggelente ugyanúgy felkeltem, meg elkészültem, mintha iskolába mennék, közbe elsétáltam a boltig, aztán mikor biztos voltam benne, hogy elmentek itthonról, hazajöttem és pihentem.
2016. ápr. 29. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán jellemző. Ha nem akarok bemenni, akkor az orvoshoz is eleve úgy megyek oda, hogy fáradt vagyok, legyen szíves kiírni. De nem vagyok lógós, pótolni rosszabb, mint bemenni az iskolába.
2016. ápr. 29. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Én se megyek ilyen kirándulásra, rendezvényekre, meg minden hatalmas baromságokra suliban, mert rohadtul hülyeség.

Nem kell hogy szégyeld magad.

De ha nincs rossz napod egyáltalán, csak lusta vagy menni, akkor szégyelheted magad.

2016. ápr. 30. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!