Szoktatok betegséget kamuzni hogy ne kelljen iskolába esetleg munkába menni?
Hányás, fejfájás, láz stb.
Szerintetek ez mennyire elitélendő? Én gyakran csinálok ilyet mert sose vagyok beteg. Kiiratom magam egy hétre főleg így év vége felé.
Ha van igazolásod az tulajdonképpen nem is lógás.
Csak ugye a sok hazugság miatt kicsit szégyenlem magam.
Tudok magamnak igazolni 3 napot azt is rögtön elhasználtam.
Kötelező iskolai rendezvényekre se megyek
inkább lustaságnak mondanám...kivéve ha van oka...
például én 3. szakmára (2 éves OKJ közoktatásban) alig jártam be, de amikor bent voltam a szakmai tárgyakból simán megfeleltem, ez baxta is a többiek csőrét, hogy alig járok be mégis jól teljesítek...
nagyrészt a lógósok olyanok akik vagy igazolás hiányában, vagy tudás hiányában megbuknak...
igazából bizonyos foking mind2 megérdemli :)
23F
Suliban évi 1x csináltam ilyet kb. 7.-től számítva, ha nagyon elfáradtam, anyukám beleegyezésével, mert amúgy kitűnő voltam... ő orvos, így tudott nekem igazolást adni. Egyetemen már nem, szépen kihasználtam a hiányzásaimat, ill. nem katalógusos órára be se mentem, ha nem érdekelt, anélkül is megtanultam őket rendesen.
Munkában még nem csináltam, egyelőre nem láttam szükségét... egyelőre elvagyok szépen a szabadnapjaimmal.
Én se megyek ilyen kirándulásra, rendezvényekre, meg minden hatalmas baromságokra suliban, mert rohadtul hülyeség.
Nem kell hogy szégyeld magad.
De ha nincs rossz napod egyáltalán, csak lusta vagy menni, akkor szégyelheted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!