Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mindenki utál. Miért?

Kisribizli kérdése:

Mindenki utál. Miért?

Figyelt kérdés

Mindenki kitagad az osztályból.

A lányok közül mindenki ellenem van, élén a menők.(3)

Mind a ketten környezet pusztítók, én mindig felszedem utánuk a szemetet, ők meg nem engedik. Kikapják a kezemből, és eldobják, aztán röhögnek rajtam.

A többi lány meg henceg, hogy nekem olyan nincs ami nekik van, és ezzel visszaélnek.

Nem tehetek róla, hogy a szüleim által keresett pénzt nem szórom el 8-adik cipőmre, hanem megbecsülöm, és nem könyörgök nekik. Azért megdolgoztak a szüleim. És még engem felnevelni.....

Na mindegy.

A fiúk, mindenféle ri**ncnak meg k**vának elhordanak mert nincs nagy mellem meg nagy seggem, és nem öltözködök úgy, hogy a fél mellem kint van. (Szerintem, azok akik ilyenek, na azok a k**vák.)

Nekem bejön a sima farmer, inkább egyszerű nyakas pulcsi és kész.

Nem vagyok menő.

4-5-ös tanuló vagyok, ezért mindig azt hiszik, én vagyok a kis kedvenc.

Bezzeg, mikor jönnek oda sírni, kéne a puskám órára mi.......

Odaadom nekik, hiszen sajnálom őket, de tudom, nem érdemelnék meg.

Nem tartom magam csúnya kislánynak, de nem vagyok Byonce sem. (Remélem jól írtam)

Nem szoktam gúnyolódni. Meg még vernek is. Fiúk.

Mivel ma van bolondok napja, ezért egy kis vicces verset küldtem az egyik fiú osztály társamnak, és reggel amint beértem a suliba:

"Azta, be ne sz*rjak, ro**dt vicces voltál. Röhöni sem röhögtem rajta!"

És ezzel mindenki egy lapát ****nak vett.

Ő nekik csak a káromkodás jár az eszükben.

Elmondtam a szüleimnek, azt mondták, ne érdekeljen, és nem fogom észrevenni.

Nem érdekel.

De rosszul esik.

Annyira megszoktam, hogy 5 éven keresztül terorizálnak, hogy már megszoktam.

Egyszerűen leblokkolok ha beszólnak és nem tudok visszaszólni semmit.

Na igen. Meg aki tetszik nekem....

Meg is fogadtam magamnak, 20 éves koromig nem leszek szerelmes, mert sose tetszem senkinek. Kiröhögnek a lányok is, ha elmondom nekik ki tetszik.

Ezt elmondják az illetőnek, és nem tudom levakarni magamról 1 évig, hogy

"Azta! Te meg ő! Háhá! Ne is álmodj!"

Szóval mit csináljak?

És csodálkozik anyum meg apum, miért vagyok kint egész nap az állatoknál. (De azért rendszeresen segítek nekik amiben tudok.)

Talán azért, mert a lovam, kecském, kutyám...stb. nem olyan se**fej mint az osztálytársaim.

Ők megértenek, nem érdekli őket, ha koszos, régi szakadt ruhába megyek ki hozzájuk. Jól érzik magukat velem, és én ő velük.

Ennyi lenne!

Bárcsak az emberiség olyan "fejlett" lenne mint az állatok.

Arról álmodom mindig, ha tanár leszek, szépen és ügyesen megtanítom írni a kisgyerekeket, számolni és olvasni. Nem beszélnek csúnyán, és védik majd a természetet. Megtanítom velük meglátni a természet kincseit, és óvni azt.

Értelmesen, okosan mennek tovább az iskolából.

Nem lenne természetrombolás.

De ezek csak álmok maradnak. Mit érek én, egy pici hangya, ha az 1.000.000 hangyából álló sereg ellenem van.

Mit csináljak ez ellen?

Köszönöm aki végig olvasta!

(Légyszives, a felhasználó nevem miadt ne gúnyoljatok!)

13/L

2016. ápr. 1. 17:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Komolyan míg végigolvastam megkönnyeztem. Pár pontban ráismertem az egykori önmagamra. Tudom mennyire nehéz amikor mindenki ellened van, és belédköt te pedig nem érted az okát, mert nem csináltál semmi rosszat. És a felnőttek nem vesznek komolyan mert annyit mondanak rá: gyerekek, majd kinövik. (és ahogy már valaki írta) te addig belerokkansz. De tényleg maradj ilyen! Majd lehet átfut az agyadon hogy teljesen kifordulj magadból, de ne tedd, te SOKKAL ÉRTÉKESEBB VAGY mint ők.

Etikailag, és elviekben többet képviselsz mint ők.

Az pedig a primitívásuk legteteje, hogy azért gúnyolnak mert nem engedhetsz meg magadnak annyi mindent mint ők. Ezzel vigasztalják magukat mert pusztán ez az egy dolog van amivel 'többek' nalad, ráadásul az sem az ő érdemük

Ha ennyire szereted az állatokat, vállaj önkéntességet egy farmon, vagy az állatkertben, keress olyan állatszerető embereket mint te vagy, velük biztos kijönnél. KKérd meg a szüleidet, hogy segítsenek. Vagy szereted a természetet és véded, biztos vannak ilyen szervezetek amik ezzel foglalkoznak.

Mikor én voltam ilyen helyzetben, hogy az egész osztály gyűlölt, én még ilyen szinten sem voltam tisztában önmagammal. Ezért csak otthon ültem és nem csináltam semmit, nagyon rossz volt...

De neked már vannak céljaid, és érdeklődési köröd. Ha találsz barátokat az iskolán kívül, sokkal jobban fogod magad érezni. A társaság az ami támaszt nyújt az embernek, mert tud arra gondolni, hogy nekem ők ott vannak.

És ha jól gondolom még általánosba jársz, tehát nemsoká otthagyod a sulit, ez azért elég biztató,nem?!

És az egyetlen hangya egy sereg ellen dolog, te akkor is a helyes döntést hozd meg ha egyedül leszel, másokkal szemben. Tarts ki és válj nagyszerű tanárrá!

2016. ápr. 1. 19:46
 12/19 A kérdező kommentje:

Koszonom a biztatásokat.

Utolsó vàlaszoló.

Èn pedig ezen könnyeztem :) Megvàltoztattad az èletem.

Ràdöbbentem, miben is vagyok lülönb tõlük.

Nem baj, ha kilógok a sorból, mert lehet, a sorral van a baj!

Ezt pedig hétfõn, az összes kis ....... -nak megmondom!

Köszönöm, köszönöm!

Igazi jó lelkûek vagytok!

Isten egy angyalt küldött a testetekbe.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💓💓💓💞💞💞💞💞💞

2016. ápr. 1. 20:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy tudtam segíteni! Mégis csak megéri itt kérdésekre válaszolgatni, van aki még hisz magában

Sok sikert :)

2016. ápr. 1. 23:02
 14/19 anonim válasza:
Jesszus mária! Vedd őket levegőnek :)
2016. ápr. 2. 12:24
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha meg akarod mondani nekik , kezd a legerősebbel, amúgy meg nem ajánlom a dolgot.

Én fiúként 6 osztályos gimnáziumot jártam végig úgy, hogy én voltam 'az' a gyerek. 7-8-ban a piszkálódásra ütöttem, pedig gyengébb voltam, és egyedül, 9-től abbahagytam, de ők nem, végül is hiába, már elkönyveltek hiperagresszív fogyatékosnak, az se segített hogy egész 11-ig okoskodtam órákon, olyanokon amiket mindenki unt keményen, és az óra közepén 1. pad középről, padtárs nélkül, elsütött pocsék vicceim csapták ki a többségnél a biztosítékot. Végzősként kinőttem az ilyesmikből, odafigyeltem más emberekre, nem csak magammal törődtem, onnantól abbahagyták a piszkálódást, nem lettünk puszipajtások, már nem is bánom. Most első éves egyetemistaként úgy gondolom, hogy kifejezetten népszerű lettem a tankörben, de ehez tanulnom kellett a múltbeli hibáimból.

Az első hozzászóló azt írta nézd őket levegőnek, én le is pontoztam a francba, anyám is mindig ezt a baromságot mondta, teljesen használhatatlan, ne nézd őket levegőnek, amíg velük vagy, te legyél levegő, ha beállsz a sorba, és valaki elkezd piszkálni, mert különc vagy, akkor a többiek arra fognak furcsán nézni aki téged piszkált. Amíg nem állsz a sorban, felejtsd el hogy egyéniség vagy, az egyéniséged csak akkor bontakoztasd ki ha a többiek körülötted kíváncsiak rá, addig tartsd meg magadnak. 19/F

2016. ápr. 2. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, ez egy érdekes felvetés.

És jobban belegondolva igazad van, akkor van érteleme megmutatni az értékeidet ha kíváncsiak rád, és értékelnek.

Viszont nem feltétlenül akarsz/tudsz beilleszkedni egy barom tömegbe ami teljesen szembe megy azzal ami te vagy, amit képviselsz. Ahhoz irtózatos önmegtagadás kellene

2016. ápr. 3. 14:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Majd megírod kedves kérdező mi történt hétfőn? :) Nagyon sok sikert Neked! Ne hagyd magad ;)
2016. ápr. 3. 15:18
 18/19 bdhhxhhd válasza:
Én azt tanácsolom neked, hogy ne a tanároknak szolj vagy az igazgatonak, mert akkor csak mégjobban megztálnak. Állj ki magadért! Próbálj meg beilleszkedni és ne légy egy "gyáva nyuszi" aki még saját magát sem tudja megvédeni. Ne hagyd magadat kihasználni sem. Ne tegyél ugy mintha le****nád őket hanem igenis ha ők baszogatnak téged te is szolj vissza nekik és ne menj sirni a tanárokhoz. És ha mindenki utál akkor egy kicsit azon is elgondolkozhatnál hogy miért. Ha megtudod az okát akkor változtass rajta. Nem kell egy hülye rib***nak lenni ahhoz hogy az emberek ne közösítsék ki csak legyél normális.
2016. ápr. 7. 18:27
 19/19 anonim válasza:

Nos, lehet hogy egy kicsit keson irok, de azert en is hozzafuzok valamit.

Tehat, velem ez akkor tortent meg amikor ugye uj suliba mentem. Akkor meg elegge visszafogott voltam (ma mar teljesen mas vagyok xd), es az osztalytarsaim is piszkaltak ez miatt neha.

A mostani legjobb baratnommel ugy baratkoztunk ossze, hogy ugye az osztalybol mi ketten nem abban a varosban eltunk ahol van ugye a suli, es a szuleink valahonnan ismertek az o szuleit. Es akkor valamelyik nap beteg voltam, es delutan eljottek hozzank a hazival. Itt kezdtem el beilesszkedni, legalabbis vele baratkoztam. Online baratom is keves volt, de azt nem banom (ma mar van egy csomo a valosgabna is szoval...xd).

En azt tanacsolom hogy legyel olyan mint ok, vagy keress masik osztalybol baratokat. (Nekem 2 legjobb baratnom van a sulibol, az egyik az osztalytarsam, masik csak evfolyamtars).

Es, az utolso tanacsom: nezz animet es add onmagadat xd

(Egy kicsit az en tortenetemrol folytatva: 5.ben kezdtem jobban onmagamat adni, igy jobban osszebaratkoztunk. Persze a b-sek (ugye en az a. osztalyba jarok)kozul volt olyan akinek ez nem tetszett. Neha piszkal(nak), de en altalaban csak visszaszolok, vagy nevetek mintha csak vicc lenne. Nem tudom mennyire helyes ez igy, de nekem addig megfelel amig vannak akik kiallnak mellettem pl a b-sek kozul is paran:) es van asszem van kb 10-12 internetes baratom, oket is nagyon szeretem :3 pl a legjobb baratom egy fiu, aki csak internetes barat, en a fiukat jobban megertem:"D)

Koszi hogy vegig olvastad <3

Elvezd az eleted, nagyon jok a meglatasaid, biztos kedves vagy :3

(Sry de ekezet nincs csorosag van xdd)

13/L

2016. ápr. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!