Osztálykirándulásra szórakoztató csapatépítő játékok gimnazistáknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Osztálykirándulásra szeretnék programötleteket, mert jelentkeztem szervezőnek, de nem volt annyi zseniális ötletem, mint terveztem, hogy lesz:D
Szóval olyan ötlet már volt, hogy folyamatosan veszünk ki székeket alóluk(eleve azokon állnak) ők nem beszélhetnek, de pl. szemszín szerint sorba kell állniuk. Közben egyre kevesebb a szék, persze:)
Ilyen, szórakoztató játékötletek?
Köszi 15/F
2016. márc. 24. 22:25
2/3 anonim válasza:
Amennyire én emléskzem, ezek a baromságok voltak azok amiket mindenki utált a szervezőkön kívül és vártuk hogy végelegyen.
A csapatépítő program egy délutáni fürdőzés vagy sportolás és egy esti sörözés.
3/3 anonim válasza:
Vagy nektek kóla, tökmindegy, a lényeg hogy együtt legyetek és jól érezzétek magatokat.
Ezek a "játékok" ovodában voltak jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!