Három napos osztálykirándulásra, ahol mindenki hozhat egy külsőst (leggyakrabban a párját), meleg srác is viheti a barátját véleményetek szerint?
Végzős, gimnáziumi osztályról van szó. A srácról tudja mindenki, hogy meleg, a többség el is fogadja, de azért van 1-2 olyan vélemény, amely szerint ez nem természetes. Bár eddig szerencsére a néhány negatív véleményt leszámítva más atrocitás nem történt.
Egyébként én az a bizonyos barát vagyok, és párom szeretné, ha mennék.
MILYEN ROSSZ lehet már egy ilyen osztálykirándulás ?!?!?!
Én meleg vagyok, de kellenének a francnak a sok külsős, akik széthúzzák az osztályt...
Én a barátaimmal is akarok lenni, nem orrba szájba a párommal :D
"MILYEN ROSSZ lehet már egy ilyen osztálykirándulás ?!?!?!"
Hát néhányan kisírták az ofőnél, hogy mivel már mindenki elmúlt 18 éves (0. évfolyam miatt), így hozhassák a párjukat. Korábbi években nem lehetett.
"Hogy a kerdesre egyertelmuen is valaszoljak, kerdezo, nem, nem kene elmenned."
65%-os, a te szavadra nem adok, mert abból süt a homofóbia, ami legtöbbször látens melegségre utal, nyugodtan keress rá google-ban!
Egyébként ha már lehet párt hozni, akkor meleg srácnak miért ne lehetne hozni? Amúgy valószínűleg 7-8 főnél nem fognak többen élni a külsős hozásának lehetőségével.
"ami legtöbbször látens melegségre utal, nyugodtan keress rá google-ban!"
Jo, ok, kierdemeltem a sertegetest.
Nem valaszkent irom ezt, de szerintem az a ferfi aki nem erzi magat homofobnak, az nem epp 100% hetero, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!