Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Három napos osztálykirándulásr...

Három napos osztálykirándulásra, ahol mindenki hozhat egy külsőst (leggyakrabban a párját), meleg srác is viheti a barátját véleményetek szerint?

Figyelt kérdés

Végzős, gimnáziumi osztályról van szó. A srácról tudja mindenki, hogy meleg, a többség el is fogadja, de azért van 1-2 olyan vélemény, amely szerint ez nem természetes. Bár eddig szerencsére a néhány negatív véleményt leszámítva más atrocitás nem történt.

Egyébként én az a bizonyos barát vagyok, és párom szeretné, ha mennék.

2015. márc. 14. 18:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Adott a lehetőség, ha akarsz, menj, ha nem akarsz, ne menj. Nekem úgy tűnik, menni szeretnél, szóval mi is a kérdés?
2015. márc. 14. 21:29
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha jónak ígérkezik a kirándulás, menj, azt az egy-két nagyon okost nem kell figyelembe venni, ellesznek ők az általuk hozott arcokkal, vagy azzal, ami hozzájuk nőtt. Amúgy nekem is nagyon furcsa, hogy lehet vinni külsőst, ez már nem osztálykirándulás így, érdekes kavarodás lesz :)
2015. márc. 14. 22:44
 13/25 anonim ***** válasza:
9%
Jól is nézett volna ki anno, hogy külsősöket hívjunk egy Osztálykirándulásra, pláne nem meleg srácok a barátjukat. :D Mondjuk lezbik jöhettek volna.
2015. márc. 14. 23:10
 14/25 anonim válasza:
54%

Szerintem ha a párod hajlandó felvállalni Téged és a kapcsolatotokat és (persze) meghívott erre a(z osztály)kirándulásra akkor MENJÉL el nyugodtan. Szerintem az aki nem képes már ilyen idős korban sem felfogni, hogy a melegek is ugyan olyan emberek mint Ők azokat amennyire lehet vagy kerülni kell vagy nem kell velük foglalkozni és az Ő beszólásaikat/megjegyzéseiket magatokra venni.

egy meleg fiú

2015. márc. 15. 11:16
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

Biszex vagyok(lány),és 2010-ben a most már exbarátnőmmel úgy találkoztam először,hogy felmentünk Pestre az osztállyal osztálykirándulásra,ahol senkinek a párja nem volt ott,rólam pedig már sejteni lehetett ezt-azt,de nem tudták,hogy ki ez a lány,és nem is igazán foglalkoztak vele,mert mindenki jól érezte magát,és lekötötte őket Pest.Mi pedig nem csináltunk semmi olyat,amivel egyértelművé tettük volna,hogy mi egy pár vagyunk(igen,akkor már 1 hónapja jártunk,csak előtte nem volt módunk találkozni),és ez a kapcsolat tartott 2 évig.:)

Az a véleményem,hogy akkor nem fognak utálkozni meg megverni,ha nem keltetek feltűnést.Senkinek sem érdeke az,hogy kikiabálja országnak,világnak,hogy ő éppen szerelmes,meg éppen milyen jól elvan a párjával,EZÉRT SEM TARTOM ÉRTELMESNEK,hogy vigyék az emberek a párjaikat.Mert ez egy osztálykirándulásnak indult,nem?

Teljesen elfogadok minden "másságot",tehát nem vagyok ellenetek,hiszen én is beletartozok az LMBTQ társadalomba,ca engem pld.a szüleim sem fogadnának el(hosszú sztori).

Aki homofób,annak szíve joga annak lenni,amíg nem okoz testi vagy lelki fájdalmat egy "más"-nak titulált embernek.

Menj el,ha úgy gondolod,de ne fogjátok egymás kezét,vagy ne úgy aludjatok együtt,hogy az kiprovokálhassa az esetleges szivatásokat,esetleg verést.

Ha fizikai bántalmazás nem is biztos,hogy fog történni(én az osztályfőnök véleményét is megkérdezném),de lelkileg biztos trapára mentek.

Mondjuk ebben a helyzetben én biztos,hogy nem mennék.:/ Mert így már tudják rólatok...

2015. márc. 15. 13:21
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát reméljük, hogy most pár lány nem fogja magával hozni a hihetetlenül bunkó, izmos és bunyós külsős pasiját (mindig van pár ilyen), nem lesz olyan pillanat, amikor az emberek 88 százaléka tökrészeg lesz (garantálom, hogy valamilyen szintű alkoholizálás lesz ott), az a pár "negatív véleményű" és a többi, normálisnak hitt emberke, akiket az alkohol gátlástalanná tesz nem fog belétek kötni, nem lesz dúrva szivatás, enyhébb bunyó, durvább bunyó vagy akár egy kis lincselés.
2015. márc. 15. 19:49
 17/25 anonim válasza:
36%
Szerintem menj el vele! Én is hívnám a pasim...ha lenne:(
2015. márc. 15. 21:28
 18/25 anonim válasza:
76%
Menjél nyugodtan!Ha már úgyis tudják hogy meleg és ö ezt fel vállalta és téged is és nem érdekli más véleménye akkor téged se érdekeljen..érezzétek jól magatok! És ha ezt mások nem tudják felfogni ne törődjetek vele minden csoda 3 napig tart...meg ha viszik a párjukat másuk akkor gondolom ők is el lesznek foglalva magukkal így nem hiszem hogy ti lenétek az a pár akit szekálnának és gondolom vannak ott értelmes emberek akik már ilyen korba felfogják hogy ez nem megvetendő...és ahogy láttam te is szeretnél menni :D
2015. márc. 16. 19:10
 19/25 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ilyen korban kellene lenni azon a szinten, hogy egy ilyen dolog nem okozhat konfliktust. Hiszen közülük némelyek mindjárt egyetemisták lesznek.
2015. márc. 17. 11:49
 20/25 A kérdező kommentje:
Most hétvégén lesz a kirándulás és együtt megyünk! :)
2015. ápr. 6. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!