Milyen kifogásokat tudtok mondani arra, hogy "sajnos" miért nem mehetek el osztálykirándulásra?
lol, én is pontosan ilyen vagyok... Nem kedvelem az osztálytársaimat, ami érdekes módon fordított esetben nincs így (kivétel természetesen van), illetve az osztályfőnökömet sem... az egy külön téma mondjuk. :D
Meg lehet mondani az őszintét is, vagyis mondjuk azt, hogy nem szeretnél feleslegesen pénzt kidobni (nálunk most fog ez fájni vagy 30 ezer forintba, amiből 2 rugó előleget már kifizettünk, még +10 ezer, és akkor a többit meg saját magunknak kell elkölteni kajára, piára), vagy esetleg nem szeretnél ilyenekkel egy levegőt szívni (jó, lehet kulturáltabban is, na). :D
Vagy lehet azt is mondani, hogy elutazol valahova.
Sok hasonló szituációban kellett már kitalálnom valamit, de ehhez pont nem tudok olyan kifogást találni, ami hihető, és nem is feltétlenül igaz (direkt nem írtam hazugságot, az én szememben ez inkább a 'vonjuk ki magunkat az osztályközösségből' duma).
Majd biztos írnak még jókat a jelenlegieken kívül is. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!