Miért van az hogy osztálytalálkozóra mindenki jelentkezik és lelkes aztán a tényleges találkozóm mge 5-en vagyunk a 30ból?
Osztálytalálkozó mely a facebookon szerveződött. Hónapokkal korábban kiírásra került a dátum és kezdődött a szervezés ki jön hogy jön stb.
És millió és millió üzenet persze mindenki jön és hű de jó és már kellett és mindenki váltig állította hogy ő aztán biztos hogy ott lesz.
Aztán pár nappal a tényleges találka előtt kezdtek jönni az üzenetek néhány embertől: bocs mégse mert… szül a plüssmackóm, holdraszállás lesz stb. Hirtelen halaszthatatlan dolgok…
De ez még a jobbik fele mert a többség semmit se jelzett. Az utolsó infó a többségtől az volt hogy jövök.
Eredmény: 30ból 5.
Ennyien voltunk. A hiányzók zöme még pár nappal az esemény előtt is azt pofázta hát persze hogy jön. Aztán nem jön. És nem is ír. Előtte millió üzenet most nagy hirtelen egy se.
???
Nincs az elsőnél a pont ugyani leet így gondolkodni ahogy az első de én akkor is felteszem a kérdést: ha valai így gondolja MI A SZARNAK Jelentkezik hogy én jövök?
És ha már jelentkezett és mégse jön HOGY NINCS benne annyi gerinc hogy azt mondja nem jövök bocs mégse?
lehet a régieket utálni és leszarni, oké, de akkor ezt az elején meg lehetne mondani. Jössz osztálytalálkozóra? nem, mert anno is utáltalak titeket hagyj békén.
Ez így korrekt.
De elsőre hurrá jövök majd utána csendben lapítani mint szar a fűben.. patrkányság.
Csak azt nem értem minek kell ezt ennyire túlpörögni.
Én alapból ezért is utálom ezeket a nagy szervezgetéseket, hogy itt lesz ott lesz, ezt csináljuk, azt csináljuk. Írják meg hogy itt lesz, ekkor, aki akar jön, pont. Nem ír, nem jön, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!