Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van ez az osztályban?

Sbajsa kérdése:

Miért van ez az osztályban?

Figyelt kérdés
Most vagyok elsős középiskolában, és elég csendes, visszahuzudó vagyok, és csesztetnek, néha ütögetnek, stb, de én nem adok semmilyen okot se, hogy megüssönek csak úgy, még egy rossz szót se szólok, és csinálják, miért van ez? mit lehet tenni ellene? Persze vannak kivételek.. de nem tul sokan. Mit lehet ez ellen tenni?

2016. márc. 9. 19:41
 1/8 anonim válasza:
Én is ilyen voltam mint te, a lényeg, hogy ne hagyd magad, légy magabiztos. Ha ütögetnek verd állcsúcson az illetőt, lefognak érte szidni, lehet meg is vernek, de többet nem piszkálnak, mert nekik is probléma. Másik megoldas, hogy összeszedsz pár gyereket és vmi csendes helyen elmagyarazatok neki hogy nem egészseges veled kőtekedni.
2016. márc. 9. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Eza baj, hogy csendes és visszahuzódó vagy az ilyeneket mindig kipécézik magauknak, kis nyomorultak

De te álj ki magadért

mert ha rád szálnak akkor állandóan kötekedni fognak

2016. márc. 9. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem menj estibe. ott felnőttek vannak, nem iylen kis taknyos b*zik.
2016. márc. 9. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Olyan vagy mint a tesom ő is nagyon visszahúzódó .. Őt is nyaggatják állandóan de ő vissza szól állítólag. Lényeg: Ne hagyd magad szólj vissza akármennyire félsz nevesd ki őket vagy kiabálj rájuk akkor beégnek . Soha ne hagyd magad mert csicskának g

fognak nézni Kitartás.

2016. márc. 9. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól ne menjen estibe mert ők nm bírnak magukkal.
2016. márc. 9. 19:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Első, a visszaütéssel nincs semmi baj, hanem avval van a baj, hogy kicsapnak érte a suliból..
2016. márc. 9. 19:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Meg egy kicsit rosszul fogalmaztam, nem visszahuzudó vagyok, hanem hogy nem bántok senkitse, pl mint a másik gyerek, hogy elveszem a zsebpénzét, nagykonvágom.. stb, én ilyeneket nem csinálok senkivel se, és velem ezt miért csinálják akkor?
2016. márc. 9. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert lehet, hogy olyannak látnak, akivel megtehetik. Tudom, én könnyen dumálok, úgy, hogy még nem voltam ilyen helyzetben, de hidd el, hogyha hagyod magad, akkor bántani fognak.
2016. márc. 9. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!