A tanár adhat az miatt egyest, mert szamologepet hasznalok?
Figyelt kérdés
Azt hitte telefon es nem hiszi el,hogy szamologep2016. febr. 26. 13:30
1/9 anonim válasza:
Ha dolgozat közben használod mikor nem szabad, igen.
"hitte telefon es nem hiszi el,hogy szamologep"
Miért nem mutattad meg? >,< Szólj szülőknek ha ez annyira fontos, de kétlem 1 indokolatlan karón múlnának dolgaid.
2/9 anonim válasza:
Adhat, ha nem szabad használni.
16 F
3/9 A kérdező kommentje:
Egesz osztalyt lefeleltette es nem keszultem,kiszamoltam az atlagom hogy ha egyest kapok,hogy fogok allni,erre o azt hitte hogy telefonozok es nem hitte el hogy szamologep..feleles miatt is beirt es egyest es az miatt is mert szamologepeztem
2016. febr. 26. 16:14
4/9 anonim válasza:
Ez hülye! És ilyen miatt nem is adhat egyest, a törvényben is benne van
5/9 anonim válasza:
Simán adhat. Mondjuk nálunk senkinek eszébe nem jutna, hogy telefont vegyen elő dolgozaírás közben. Eleve gyanús. Azt meg bárki mondhatja, hogy "tanár bácsi ez csak számológép". :D
6/9 A kérdező kommentje:
Nem dolgozat volt, feleltünk
2016. ápr. 5. 00:43
7/9 anonim válasza:
Egyesek leragadtak a XX. században
8/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy arra vagytok trenirozva, hogy a tanárnak mindig igaza van, és élet-halál ura. Ami valamilyen szinten sajnos igaz is. Én is csak most 30+ osan szembesültem ezzel, most hogy újra suliba járok, és látom hogy viszonyulnak a tanárok a diákokhoz, mi mindent engednek meg velük szemben. Ez 16 évesen nem tűnt fel, ebben éltem én is, de most, rá 20 évre nagyon feltűnő.
9/9 A kérdező kommentje:
Pàr hete ugy adott egyest felelésre, hogy egèsz nap nem voltam iskolàban! Nemtudom,hogy hogy feleltem ugy hogy nem voltam óràn.. (Bevagyok írva az e ellenörzöbe is hiànyzonak)
2016. máj. 4. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!