Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak az én osztálytársaim...

Csak az én osztálytársaim ennyire gazdagok vagy máshol is így van?

Figyelt kérdés

Szinte mindenkivel jóbban vagyok,irigy sem vagyok,csak furcsa,mert mindenhonnan azt hallani hogy a magyarok nagyrésze nem él jól...

Pl nekem van egy 5-6 éves,átlagos okostelefonom,a többieknek Iphone/a legújabb Samsung,Sony stb...

Minimum 20 ezres cipők,drága ruhák,többen szinte mindennap az iskolai büfében veszik a kajájukat,hétvégén ilyen buli-olyan buli stb stb...

2016. febr. 25. 20:10
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Meg minden nyáron mennek valahova,Görögország,Olasz,Spanyol,Tunézia stb stb...
2016. febr. 25. 20:13
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Nagyjából nálunk is ez a helyzet, hozzá kell tenni, hogy azért osztálytársaim nagyrésze alapvetően gazdagabb helyről/környezetből jött.
2016. febr. 25. 20:19
 3/16 anonim ***** válasza:
86%

gondolom Budapesten jársz iskolába egy jobb kerületben... :)

hidd el, vidéken nagy a szegénység

2016. febr. 25. 20:21
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat. :)

Igen,Budapesten járok iskolába.

2016. febr. 25. 20:22
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

Sokan csak vetítenek. Manapság a többségnek fontosabb, hogy mások mit gondolnak mások, mint hogy valódi egzisztenciával rendelkezzen.

Én is ismerek olyan 40(!!!) éves férfit, akiről azt hinnéd milyen jól megy neki. Közben pedig az anyja nyakán él és minden vagyona az autója, amit biztosítási pénzből vett. Gyerekeknél ez a felfogás még általánosabb és nem növik ki, pont ugyanerre a sorsra jutnak, mint ez a szerencsétlen idióta.

2016. febr. 25. 20:25
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Ötös írta jól, inkább csak elverik a pénzt ilyen látszólagos dolgokra, tartalékuk pedig nagyrészt semmi.
2016. febr. 25. 20:29
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
2016. febr. 25. 21:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki városban élek. Itt is ugyanaz a helyzet, mint amit a kérdező írt. Nyilván a kis falvakban nagyobb a szegénység, ezt nem vitatom. De itt nálunk mindenkinek autók, iPhone, büfé...
2016. febr. 26. 10:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a volt osztálytársaim között voltak azok. Mi átlagos körülmények között élünk, és az osztály feléhez képest szegénynek számítottunk. Szerencsére jófejek voltak, nem kérkedtek vele, sose volt ezzel probléma. Hat lánnyal a mai napig legjobb barátnők vagyunk, közülünk csak egy lány van olyan anyagi helyzetben, mint mi. Ahová most járok, abba az osztályba szerintem nem is jár gazdag gyerek, sokan csak menőznek. Ha nem lennék ebben a szituációban, azt hinném, hogy a gazdagabbak lennének a kevésbé jófejek, hiszen nekik mindent a seggük alá raknak... Hát, nem. Nagyon nem. Ritkán találkozom olyan jó emberekkel, mint amilyenek ők. Akik átlagosan élnek (nem mind), azok pedig állandóan felvágnak valamilyükkel.
2016. febr. 26. 14:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez ment 20 éve is, hidd el! A magyarok mindig jók voltak rongyrázásban. A nem magyarok még jobbak. :) Akkoriban is megvették a gyereknek a márkás cipőt, Gorenjét, videót Bécsből, közben meg olyan volt a gyerek zoknija, mint a szita, de a szárán ott kellett hogy legyen az adidaspálma, a fagyasztó meg szinte mindig üres volt, vagy abban tartották a zöldségeket, mert húsra csak heti kétszer futotta.

Lányom osztálytársnője is lenézi azokat, akik turiba járnak, alig várja, hogy elővehesse az drága mobiltelefont, közben meg az anyjának viszi suli után a megmaradt kockasajtokat, azt eszik a kocsiban...az önkormányzat fizeti a kislány étkezését, mert otthon nem főznek, csak hétvégére egyszer. Szóval ilyenformán működik ez a legtöbb esetben.

2016. febr. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!