Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ilyen szemetek az...

Miért ilyen szemetek az osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Néha megőrülnek a fiúk, és a szüzességemből csinálnak poént, gúnyolódnak vele.

Rettenetesen kínos ez nekem. De leginkább nem is az, hogy a szüzességemmel viccelődnek, hanem ahogyan azt teszik, azokk a szavak, a gúnyos pillantások, és minden egyes alkalommal meglepődök, hogy hogyan lehetnek ennyire pofátlanok.

És legszívesebben meg is pofoznám őket.

Nem tudom ezt kezelni, csak lefagyok és csendben továbblépek.

Nem tudom, milyen reakcióval lehetne őket lecsillapítani.

Mi tévő legyek?

(18/L)

2016. febr. 23. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

pont így, szard le...mondom nem tudom, hogy

1, miért is kell azt nekik tudniuk, hogy szűz vagy.

2, miért baj az, hogy emiatt gúnyolódnak.

lehet ők is azok(ha nem is mind), aztán ugye a legjobb védekezés a támadás, legalább nem őket basztatják. 18 évesen mondjuk azt gondolná az ember, hogy nem az óvodában vagyunk.

2016. febr. 23. 12:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Vagy mondanám, hogy igazatok van, tőletek még szűz vagyok.

Vagy azt kérdezném, hogy azért foglalkoztok a témával, mert még nektek nem voltam meg? Akkor tárgyaljátok tovább, mert ilyen suttyókkal nem is állnék szóba.

2016. febr. 23. 12:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de mi köze van az osztálytársaidnak a te szüzességedhez ??? Egyáltalán honnan tudnak róla ? Az ilyen dolog az TABU .
2016. febr. 23. 12:34
 4/12 anonim válasza:
100%
Úristen ne foglalkozz velük. Szerintem az a normális ha egy lány ilyenkor még szűz, és nem ment át rajta az egész focicsapat. Hidd el többre mennek majd a fiúk egy kapcsolatban olyan lánnyal mint te, mintsem egy olyannal aki mindenkinek levetkőzik. :) én is szűz voltam 18 évesen és nem volt azzal semmi gond.
2016. febr. 23. 12:40
 5/12 anonim ***** válasza:

"Néha megőrülnek a fiúk, és a szüzességemből csinálnak poént, gúnyolódnak vele."

Igen és? Még nem találtam problémát.

"Rettenetesen kínos ez nekem."

Miért? Mindenkinek magánéletéből darabok kerülnek terítékre néha. Mindenkinek van s senkinek nem szabadna kínosan szégyenkeznie. Főleg egy ilyentől. XD Én helyedben büszke lennék s várnék megfelelő emberre akinek szerelemmel adhatom oda.

Amik viccen felül negatívok, miért zavarnak? Azok véleménye, kik pozitív dolog tudtán negatívot sugároznak... Számomra nagyon vicces e alacsony szintű hozzáállásod. >,<

"Nem tudom ezt kezelni, csak lefagyok és csendben továbblépek."

Miért akarod kezelni? Negatív emberek véleménye kevesebbet ér mint semmi. Ergo logikusan 0 érzelem reakciót kell kreálj magadban.

"Nem tudom, milyen reakcióval lehetne őket lecsillapítani."

Negatív embereket nem lecsillapítani kell, csak figyelmen kívül hagyni, sose szólni hozzájuk, stb.

De szólhatsz tanárnak, szülőknek, igazgatónak. MINDEN, ALKALOM, UTÁN.

"Mi tévő legyek?"

Jelentsd őket hivatalos személynek s változtass hozzáállásodon, mert így nagy mértékben pusztítod magad s ez csak 1 valami mivel rendszeresen oktalanul pusztítod magad semmirevaló, direkt ártani akaró emberek viselkedéseire való reagálással.

2016. febr. 23. 14:51
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a biztató válaszokat. hasznossá fogom tenni őket!! :)

Igen, erre gondolna az ember, hogy ennyi idősen tudnak viselkedni, de ezek a fiúk még nem nőttek fel annyira, hogy tudják hogy hol is van a határ vagy nem is akarják tudni, és próbálgatnak. De nem akarok gyengének tűnni, szerintem biztos annak látnak, ha már többször is piszkáltak.

Persze, hogy semmi közük a szüzességemhez, de gyanítható az emberekről a párkapcsolataik és az emberekhez való viszonyuk alapján ilyen korban, főleg miután negyedik éve vagyunk együtt. Majdnem biztosra tudom, hogy melyik szűz köztük, csak én nem húzom ezzel az agyukat, mert nekem ez nem élvezet.

Utolsó, nem szégyenlem, nem is tagadtam előttük. Csak szerintem nem vagyunk ennyire jóban, hogy engem ilyen témával illessenek, vagy gúnyoljanak. Ezek után nekem nehéz nulla érzelmi reakciót produkálni.

Az ötletek tényleg tetszenek. Mindenkié. Köszönöm!

Szülőnek szóltam már, (hogy enyhítsek a gondolataim súlyán), a tanárokat ebből kihagyom, nem szeretnék botrányt csapni, csak észhez téríteni őket, de ez nem az én feladatom lenne.

2016. febr. 23. 16:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretsz senkit,akkor mi lenne az értelme?
2016. febr. 23. 17:02
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem értem. Minek ne lenne értelme?

Azért mert néha az agyamra mennek, még szeretném, hogy mással (később) ezt ne tegyék meg, és persze velem se.

2016. febr. 23. 17:25
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem a 7-es úgy értette hogy,mi értelme lenne szerelem nélkül bárkivel is lennie az embernek:) más szóval ( csak szerelemből érdemes megtenni:) addig nem lehet
2016. febr. 23. 17:44
 10/12 A kérdező kommentje:

Tényleg... Így már én is értem. :)

Igen, nem is tudnék lefeküdni valakivel úgy, hogy nem is szeretem igazán.

2016. febr. 23. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!