Hogy lehetnek ennyire szemetek az osztálytársaim? Mit tehetek ez ellen? (bővebben lent)
k*rva anyáztam... nem is kicsit, de ettől még ugyan úgy fájt a lába és ugyan úgy f*szok és bunkók voltak
mellesleg rendszeresen evezek, de ezt kb. mindenki leszarja, pedig van még egy srác aki szintén evez és őt meg istenítik, szóval csak engem utálnak, de semmi indokot nem adtam rá, még a dogában is segítettem, ha kérdeztek valamit
Én általánosban voltam mindig így. De aztán átmentem hatodikban gimnáziumba, és onnantól fogva nos, hogy úgy mondjam, "átléptem" a problémámon. Amíg viszont ott voltam, addig minden szüneten egyedül ültem az egyik szekrényben [nemröhögni!!xD] és rajzoltam, szóval ilyen antiszoc-módon viselkedtem. De egyébként a tudás hatalom, ergo találj ki valami bölcs dolgot.
Egyébként a k.vaanyázás nem a legjobb megoldás....Az sem segít, ha látják rajtad, hogy nem izgat, ez hülyeség, ugyanúgy fognak b.sztatni. Közöld velük, hogy aberrált majmok, le vagytok szarva, és egyrészt fogalmuk sem lesz, hogy pontosan mit mondtál, másrészt pedig hirtelen nem tudnak mit válaszolni, te meg el tudsz menni. De ha ez nem segít, tényleg tanulj valamilyen küzdősportot, vagy kezdj el lovagolni, az jó kondiban tart, és szerintem mi lovasok elég "menők" vagyunk. Plusz ha egy normálisabb közegbe kerülsz, nemhogy nem fognak kicikizni, még jó barátokat is találsz.
Sok sikert!
ui.: a rockerekkel a bakancs miatt nem mernek kötekedni ;D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!