Miért ilyen szemetek az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Néha megőrülnek a fiúk, és a szüzességemből csinálnak poént, gúnyolódnak vele.
Rettenetesen kínos ez nekem. De leginkább nem is az, hogy a szüzességemmel viccelődnek, hanem ahogyan azt teszik, azokk a szavak, a gúnyos pillantások, és minden egyes alkalommal meglepődök, hogy hogyan lehetnek ennyire pofátlanok.
És legszívesebben meg is pofoznám őket.
Nem tudom ezt kezelni, csak lefagyok és csendben továbblépek.
Nem tudom, milyen reakcióval lehetne őket lecsillapítani.
Mi tévő legyek?
(18/L)
2016. febr. 23. 12:30
11/12 anonim válasza:
Nos, én fiú vagyok, 17 éves, szűz. Nem iszok alkoholt, nem cigizek, nem drogozok, nem szedek kokszot és sohasem volt barátnőm. Voltam már célpont, de megpróbáltam mindig kezelni és én jöttem ki jobban az ilyen helyzetekből. Azzal, hogy xy nem szűz semmivel sem több, mint aki nem. Szólj vissza humorosan és frappánsan, vedd fel a pléhpofát.
12/12 A kérdező kommentje:
:)) Köszi!
2016. febr. 23. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!