Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az osztalytarsaim kiutaltak,...

Az osztalytarsaim kiutaltak, mert gazdagok vagyunk. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 13:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
No problem barátkozz a többi gazdaggal ennyi. Ha klikkesednek, akkor ez van. Irigyek és kész, az ő bajuk.
2010. febr. 1. 13:26
 2/24 anonim ***** válasza:
61%
Fizesd le őket,akkor nem fognak utálni.(Tömd be a szájukat pénzel.)
2010. febr. 1. 13:34
 3/24 anonim ***** válasza:
86%

ha nem mutatod ki a suliban, hogy te gazdag vagy, nem kérkedsz a vagyonotokkal, stb, akkor nincs ilyen gond, szerintem.

vagy konkrétan miből látják ,h gazdag vagy?

2010. febr. 1. 13:35
 4/24 anonim ***** válasza:
93%
El kell keserítselek, azért, mert valaki gazdag még nem szokás kiutálni, csak ha nem viselkedik normálisan. Ez a "kiutáltak mert gazdag vagyok" pl kicsit nagyképű, feltételezi/feltételezed, hogy gazdagkét te különbözöl tőlük (hiszen nem ez jutott volna eszedbe, mint legelső indok, ha nem így volna). Nyilván ebből következnek a gondok, és egyébként a megoldás is kitalálható.
2010. febr. 1. 13:38
 5/24 A kérdező kommentje:
mert sok helyre megyunk nyaralni, meg jo cuccokban jarok, es ket autonk van, ennyit latnak, a tobbit nem
2010. febr. 1. 13:42
 6/24 anonim ***** válasza:
73%

1. ha sok helyre mentek nyaralni, azt nem látják, csak ha áradozol róla mindig.

2. jó cuccok alatt mire gondolsz? hogy csakiskizárólag márkás meg méregdrága ruhákat veszel fel? hát ez egy újabb pont.

3. ezt is csak akkor látják, ha minden nap érted mennek kocsival és mindig másikkal. Még jó, hogy kinéznek, ha nem ugyanabban a világban élsz mint ők.

2010. febr. 1. 13:47
 7/24 A kérdező kommentje:
nem aradozom, de megkerdeztek osztalyfonoki oran hogy ki merre volt es elmondtam. es undorodom a noname cuccoktol, meg az ilyen secondhand szaroktol:/
2010. febr. 1. 13:50
 8/24 anonim ***** válasza:
81%

nah és ofő órán elmondtál vagy 2-3 utat, hogy merre jártatok? mert ha nekiálltál össze-vissza mesélni,hogy milyen helyeken jártatok, akkor megint csak áradozásról van szó..

a cuccokkal kapcs pedig meg is van a bibi, hogy te undorodsz, így le is nézed azokat akik abban járnak, szánalmas vagy már bocs.

2010. febr. 1. 13:52
 9/24 anonim ***** válasza:
59%

"undorodom a noname cuccoktol, meg az ilyen secondhand szaroktol:/"

Mi az a noname cucc? vagyis nem márkás??Ilyen hozzá állással én is utálnálak!!!Ember!!Mikor jössz rá,hogy a márka az voltaképpen nem más,mint a sok hülye "gazdag " emberek pénz lehúzása..Gondolod,hogy a te 60 ezres farmeros jobban néz ki,mint az 5-10 ezres?? El vagy tévedve ha azt hiszed!!

2010. febr. 1. 13:54
 10/24 anonim ***** válasza:
80%
Undorodom??? A társaid nagy része abban jár! Velük is közölted, kimutattad az undorodat? Ne csodálkozz! Lenézed a többieket, aztán meg sírsz, mert nem állnak veled szóba. Nekem is volt gazdag osztálytársam, most is van olyan barátom, aki sokkal jobban áll nálam. De soha, egy pillantással sem éreztették, hogy ők többet engedhetnek meg maguknak, mint én, mezei csóró.
2010. febr. 1. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!