Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az osztalytarsaim kiutaltak,...

Az osztalytarsaim kiutaltak, mert gazdagok vagyunk. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 13:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem csoda, ha utálnak. Nem a gazdagsággal van baj, hanem a stílsoddal és a modoroddal, ahogy lenézed a többieket, akik noname és secondhand cuccokban járnak... Szerintem is szánalmas vagy.
2010. febr. 1. 22:53
 12/24 anonim ***** válasza:
53%

Én nem ismerlek,nem láttalak,fogalmam sincs hogy nézel ki,milyen ruhákban járkálsz,és fogalmam sincs mennyire vagy gazdag.Ez engem nem érdekel,de a szöveged miatt már én is UTÁLLAK!!!

< hamisított öltözékű lány>

2010. febr. 2. 00:57
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

"undorodok a secondhand szaroktól" hehe :DD

Mekkora sznob Istenem!!!

Járjál magániskolába és akkor a többi diák is olyan lesz mint te.

2010. febr. 2. 08:29
 14/24 A kérdező kommentje:
Hamisitott oltozeku lany, tudod, hogy mennyivel karositod meg az eredeti markat, ha hamis cuccot hordasz? szerinted ha te csinalnal egy ceget es valamelyik kinai kukirancigator lemasolna, hogy ereznel?
2010. febr. 2. 18:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

És arról hallottál már, hogy a nagy márkás cuccaidat ugyanúgy Ázsiában gyártják, éhbérért dolgoztatott emberekkel!?

Szerintem te inkább újgazdag vagy (illetve a családod), aki szeret kérkedni a pénzzel, sokat ad a külsőségekre. Nehéz életed lesz így, ha nem változol, mert csak felszínes emberi kapcsolataid lesznek, mindenki érdekből fog veled barátkozni. Persze lehet így is élni, de sok csalódás fog érni az életben, amit cserébe le kell nyelned.

Nem irigységből írom ezeket, mert megtehetném, hogy én ill. a gyerekeim a legdrágább ruhákba járjanak, évente cseréljük a kocsit, de feleslegesnek tartom. Ugyan nyaralni/síelni/stb. többször járunk évente, a gyerekeket mégsem utálja senki.

Te még úgy látod, hogy a sztárok csak márkás cuccokban járnak (mint Beckham, vagy akármelyik más), de nekik ezért fizetnek. És azt a pénzt, amit ők kapnak, azok fizetik ki neki, akik kifizetik a plusz összeget azért mert rá van nyomva a márkajelés.

Még egy utolsó dolog: a ruhagyártó cégek nem családi vállalkozásként működnek, hanem vállalatként. Vállalatoknál nincsenek érzelmek, csakis a profit. A hamisított cuccok pénzben pár %-os "hiányt" okoznak nekik, ha ezért sír valamelyik menedzser az csak azért van mert mohó és többet akar magának.

2010. febr. 3. 09:02
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastalak benneteket. A gyerekeim elmentek az iskolába. Kedves Kérdező! Mi is megengedhetnénk magunknak a márkás cuccokat, van is pár belőle a gyerekeimnek, de nem járnak mindennap abban iskolába. Ettől még remek gyerekek, és remek emberek.

Szeretik őket az osztálytársaik, délután sokszor át is jön néhány, itt elbohóckodnak, eljátszanak, van köztük szegényebb és gazdagabb is.

Szóval nem igaz, hogy a gazdagság miatt utálnak, inkább a személyiséged miatt. Ezen el kéne gondolkodnod.

2010. febr. 3. 10:24
 17/24 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy sokan irtatok, es igazatok van eleg sok mindenben. Orulok hogy a fiadnak sok baratja van, annak foleg hogy nem csak gazdag, de en nem ruha alapjan itelem meg az embereket. Az ekso benyomas ami itt nagyon fontos, mert sajnos itt az emberek tobbsege abbol itel hogy hogy nezel ki, nem hogy mennyit er ami benned van. en loyalista vagyok, tehat tamogatom a szegenyebbeket.
2010. febr. 3. 17:31
 18/24 anonim ***** válasza:
71%
a loyalista szónak semmi köze a szegények támogatásához
2010. febr. 4. 12:07
 19/24 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon ellenmondásos amit írsz!!

Nem az öltözékük alapján ítéled az embereket!" A fráckarikát nem!IDÉZLEK!

"nem aradozom, de megkerdeztek osztalyfonoki oran hogy ki merre volt es elmondtam. es undorodom a noname cuccoktol, meg az ilyen secondhand szaroktol:/"

Szánalmas vagy,és őszinte leszek,nem csodálom,hogy utálnak!!!

2010. febr. 4. 12:57
 20/24 anonim válasza:
12:57 nálad a pont.
2010. febr. 8. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!