Kémkedés vagy figyelmességnek szánjátok ezt?
Kicsit kényszeres, és behízelgő, simulékony a természete. Én biztosan kerülném a mélyebb kapcsolatot az ilyen emberrel.
Te viszont túl sokszor használod az idézőjelet. Tök felesleges.
Szerintem ez egy nagyon barátságos gesztus tőle, bár nekem nincsenek ilyen dokumentumaim.
Több ilyen figyelmes ember kellene, akik nem csak magukkal foglalkoznak.
"Tudom, tudom nem lett volna szabad belenéznem, de ez most mindegy."
Miért nem? Ezek publikus információk. Ha van elég agyi szinted, te is tudhattál volna mindent ebből.
"Például akinél nagy hobbi a foci, annál inkább arról beszélget meg minden"
Ez nagyon rossz példa volt, de értem.
" egyszóval remek ember."
Ez 2 szó és nem ettől lesz valaki remek... inkább ettől.: " Segít ahol tud".
Ez nem kémkedés. E oszt társad átlag feletti intelligenciával rendelkezik és imádja embereket elemezni, analizálni. Ezért is vannak szituációra lebontva viselkedésük. Bár eléggé alacsony szintre vall e adatok leírása. Egy magasabb szintű vagy okosabb ember aki gyakorlott ilyenben, egyszerűen csak tudja, leírás/lejegyzés nélkül is.
Ha volnál olyan kedves és megadnád nekem elérhetőségét, hálás lennék. Segíteni szeretnék neki másoknak segíteni is és fejleszteni e dolgait. Apámnak 204es iqja van és neki is segítek hasonlókban amikor kéri vagy látom, szüksége van rá.
Ez nem baj. Csupán fontosak Neki a barátai! Azért írja fel, mert így (lehet), hogy még véletlenül sem felejti el ezeket a dolgokat. Ez nem kémkedés. Ez teljesen más. Csupán csak jegyzetek.
#4-es Nekem 207-es az IQ-m, de az intelligenciát szerintem nem lehet mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!