Előny vagy hátrány ha egy középiskolai tanárt 30 felett is összekevernek a 18 éves diákjaival?
Pl egy szitu. Osztálykirándulás, egy osztály + tanár a vonaton, jön a kalauz. Csoportos jeggyel utazunk, tanár átadja a kalauznak.
Mire a kalauz: ezt rádbízták? Tanár nincs veletek?
Mire a tanár: hát én vagyok a tanár!
A kalauz: na ne…
Hol a tanár??
Röhögés…
Ez milyen? Előny vagy hátrány?
Mert nagyon sokak álma hogy fiatalabbnak nézzenek ki koruknál.
szerintem tök jó :D
Tőlem is mindig személyit kérnek mindenhol, pedig már 25 vagyok :D
ha a diákok körében megvan a tekintélye, akkor a fiatalság előny :D ha a gyerekek nem veszik komolyan, és haverként tekintenek rá, az baj...
de ismerek én olyan tanárt akitől 28 éves korában már az egész suli rettegett :D pedig amúgy az ilyen sulis focibajnokságokon ő is rúgta a bőrt...de van aki azzal kezdi, hogy gyerekek tegeződjünk, csoportmunka, szabadfoglalkozás, sztorizgatunk, és ha tanulni kéne tényleg, akkor nincs semmi fegyelem...
Szerintem hátrány, mert nehéz így modelleznie egy felnőtt viselkedését. Osztályfőnökként vagy kísérő tanárként ez is feladata.
Eléggé aláássa a tekintélyét, ha a kalauz hülyegyereknek nézi (értsd: azt hiszi, szórakozik vele egy gyerek), közben a szerencsétlen tanár meg vörösre fúvódik a megalázó helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!