Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan lehet bocsánatot kérni...

Hogyan lehet bocsánatot kérni egy tanártól?

Figyelt kérdés
Sosem szoktam lógni óráról, most viszont sikerült. A tanárom már az osztályfőnökön keresztül keresett engem, de aztán végül megtalált engem is. Addig tök jó viszonyunk volt, mindig beszélgettünk óra után is, azóta viszont konkrétan emberszámba se vesz. Nem néz rám, nem szól hozzám, egyszerűen mintha ott se lennék órán. Konkrétan üvölt róla, hogy mennyire csalódott és/vagy sértődött, de én nem akarom, hogy ilyen legyen a "kapcsolatunk". Aláírom, hogy lógtam, beírta a hiányzást, de miért kell ennyire a szívére vennie a dolgot? Nagyon rossz látni rajta, hogy így megváltozott, túlzottan is feltűnően, és fogalmam sincs, mit csináljak..
2016. febr. 17. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%

Mindegy, te így látod és kész. Nem akarlak semmiről meggyőzni, én a kérdezőnek írtam elsősorban, nem neked.

Amúgy meg én nem mondtam, hogy ez példaértékű magatartás, azt sem írtam sehol, hogy egyetértek a tanárral, csak objektíven felvázoltam, hogy szerintem mi a tanár stratégiája, de ezt sztem fentebb is leírtam.

2016. febr. 18. 15:48
 12/12 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy az a legrosszabb tanár, akinek az órája végén véget is ér a tanár-diák kapcsolat.
2016. febr. 18. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!