Miért nem veszi észre már magát az osztálytársam?
Figyelt kérdés
Sokat segítettem neki, ő egyszer átvert, azóta többször is próbált volna. Azóta is mindig rám ír, ha olyat kérdez válaszolok, de nem azonnal. Ha meg olyan dolog, akkor vagy meg se nézem, vagy nem is válaszolok rá. Nemrég megint segítséget kért, nem érdekel, nem válaszoltam rá, múltkor sem. Másokkal is ezt csinálja. Nem veszi észre magát mikor már senki sem segít neki? És miért jó ez neki hogy kihasznál, átver másokat?2016. febr. 17. 14:51
1/2 anonim válasza:
Vak... Ilyen szempontból vak s hazudni is fog mikor rákérdezel, de kérdezz csak rá és mond el neki, mi van.....
Úgy talán elgondolkodik egy kicsit...
2/2 anonim válasza:
Biztosan segítene rajta, ha te is egy kicsit egyenesebb lennél vele... Nem értem, miért nehéz megmondani neki nyíltan, hogy "elég pofátlan, hogy a múltkori eset után még azt hiszed, hogy hajlandó lennék segíteni. kérlek, hagyj békén"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!