Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az egyik osztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az egyik osztálytársam, de ezt észre sem akarja venni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régebben visszahúzódó csendes lány voltam, ha kérdeztek válaszoltam, vagy ha nekem volt kérdésem akkor kérdeztem.

Már egy ideje nem vagyok ilyen, sokkal többet beszélek és hülyéskedek is az osztálytársaimmal, és szerintük egy kicsit bunkó is lettem, de azt mondták jó értelemben.

Van egy fiú az osztályomban akibe szerelmes lettem. Ettől az évtől (Szeptembertől) sokszor próbáltam vele beszélgetni, de azt vettem észre, hogy őt ez nem annyira érdekli. Mindig én megyek oda hozzá, hogy beszélgessünk, csak azt nem értem, hogy akkor miért szokott nézni engem?

Meg régebben amikor beszélgettünk mindig a szemembe nézett végig ameddig beszéltünk, mostanában pedig mindig másfele néz, csak nagyon ritkán néz a szemembe. Most nem értem, hogy mi van?

Próbáltam jeleket küldeni, hogy nekem bejön, pl. mindig mosolygok rá, érdeklődök iránta, de ő sose érdeklődik irántam, és ha ránézek ő rögtön elnéz másfele.

Mit kellene tennem? Próbálkozzak még? Vagy tényleg nincs nála esélyem?

2013. szept. 21. 08:29
 1/5 supra01 ***** válasza:
Azonnal mondj el neki mindent és hagyj időt neki a válaszra is. De ne add fel, többször is próbálkozz! Lehet, hogy csak félénk. Beszélgess erről vele, hogy te szeretnél vele járni. Többször is hozd fel a témát.
2013. szept. 21. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd el neki! Az ilyen női "jeleket" általában senki nem veszi észre a küldőn kívül.
2013. szept. 21. 08:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak lehet az is közre játszik, hogy én magasabb vagyok nála. :( Pedig engem ez a legkevésbé sem érdekel, hogy most én vagyok a magasabb, mert szerintem két ember boldogsága nem azon alapszik, hogy most a lány a magasabb vagy a fiú. Csak lehet ő ezt nem így gondolja. :(

De azért köszönöm a válaszaitokat, jöhetnek még, mert tényleg nem tudom, hogy mi tévő legyek.

2013. szept. 21. 12:28
 4/5 anonim válasza:
Énis ugyan igy vagyok vele..csak nálam az a fiu 1 évvel idősebb. Menj oda hozzá mond neki h nézzen a szemedbe és mondj el hogy mit érzel iránta!
2013. szept. 21. 12:29
 5/5 supra01 ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyen magas vagy. Képes vagy ezért feláldozni a szerelmedet? Ez jó nagy baromság, lehet, hogy ezzel a sráccal élnéd le az életed a legnagyobb örömben és boldogságban. Ezt kockáztatni, mert magasabb vagy? Hááát...
2013. szept. 21. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!