Mit csináljak, nagyon ciki?
Figyelt kérdés
Ma átáztam a suliban elég rendesen, pedig volt rajtam betét. 2 nagy folt volt a fenekemen. Sose történt még velem ilyen, és nagyon cikinek érzem... Az volt a baj, hogy egyáltalán nem vettem észre. Csak az egyik fiú szólt finoman, hogy mi a helyzet.. Ki tudja, hányan látták, és mióta járkáltam úgy a suliban?! Mit tegyek? Fiúk, ti ezt a helyzetet mennyire értitek meg? Mennyi ideig fognak ezen csámcsogni a többiek?2016. febr. 12. 17:23
1/7 anonim válasza:
Mindenkivel előfordulhatnak hasonló kínos helyzetek időnként. Tedd tovább magad rajta. Nem ezen múlik ki vagy.
2/7 anonim válasza:
Nem ámítalak, fognak rajta csámcsogni. De egy idő után elfelejtik. Tedd magad rajta túl. Próbálj tampont használni, az biztonságosabb.
3/7 anonim válasza:
Én teljesen megérteném ezt...nem tehetsz a dologról.
Viszont valószínű, hogy egy darabig téma lesz.
4/7 anonim válasza:
Teljesen megértem, nincs ezzel semmi gond, nem a te hibád. Értelmes ember szerintem elfelejti hogy ez előfordult és nem csinál ebből témát.
5/7 anonim válasza:
"Fiúk, ti ezt a helyzetet mennyire értitek meg?"
E helyzet megértésért miért hiszed nemfüggőnek???
"Mennyi ideig fognak ezen csámcsogni a többiek?"
Kit érdekel??????????????
"Mit csináljak, nagyon ciki?"
Miért kéne bármit is csinálnod?
"i tudja, hányan látták, és mióta járkáltam úgy a suliban?!"
Senki. Miért érdekel ez egyáltalán?
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, erről nem tehetsz ne érezd magad kellemetlenül.A többiek is megértik hidd el.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, valamilyen szinten megnyugtattatok :)
2016. febr. 13. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!