Nagyon ciki? A tanárom és a fiúk látták.
igen, nagyon ciki, hogy a betéten röhögnek a hülye osztálytársaid
amúgy feleslegesen ne használj egészségügyi betétet, tegyél be tisztaság betétet, ha meg fog jönni!
az a ciki, aki ezen röhög!! nem is értem miért?? mennyire gyerekesek már,ne foglalkozz velük, ne aggódj ezen túl sokáig...
meg tudod, minden csoda három napig tart, majd elfelejtik
Semennyire. 13 evesen lehetne tobb eszed...
Ez inkabb termeszetes.
Szerintem csak az a lány látta és ő mondta el a többieknek. Gonosz lehet.
Szerintem nem ciki. Arra odafigyelhetsz, hogy ilyenkor nem egy vékony cicanadrágot húzzál, hanem valami vastagabban. Nekem van olyan vastagabb sportnadrágom, ami feszülős, cicanaci szerű, de nem látszik át.
Ezek szerint a társaid szellemi szintje nem fejlődött párhuzamosan a testük növekedésével az évek során, ez rajuk nézve kínos. Ezen mi a vicces, azt nem tudom.
Biztos lehetsz abban, hogy a tanítód észre sem vette, vagy ha igen, nem hiszem, hogy érdekelte, ez egy természetes dolog. Én érezném cikinek, ha ezt egyáltalán észrevételezném valakin. Ne foglalkozz velük, nem csak rosszindulatúak, de olyan éretlenek, hogy az elképszető! Lehet, hogy aki megjegyezte neked, féltékeny, mert neki még nincs havi vérzése, ki tudja.
Már azt hittem, hogy valami igazán kínos dolog történt. :D
Figyelj, az egyik osztálytársam, aki kitűnő tanuló volt, néma csendben, dolgozatírás közepette szellentett, mikor lehajolt a ceruzájáért. :DD Ő (fiú) is nevetett egyet és másnap senki nem foglalkozott vele. Na ez ciki volt :D, de mi nem voltunk szerencsére rosszindulatúak, hogy emiatt bárkit is gúnyoljunk.
Szóval ilyen semmiségért ne fájdítsd a fejed! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!