Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon ciki? A tanárom és a...

Nagyon ciki? A tanárom és a fiúk látták.

Figyelt kérdés
Ma tesi órán fejen kellett állni és úgy van nálunk, hogy a bordásfallal szemben vannak a padok és a bordásfal előtt vannak jó vastag szőnyeget, hogy azon álljunk fejen és mindig csere van, hogy egyszer a lányok egyszer a fiúk. Amikor mi voltunk akkor hát csináltuk a fejenállást de egy lány nem, mert neki eltört a keze korcsojázás közben és ő a padon ült és minket figyelt a fiúkkal együtt. Nekem fekete hosszú cica nadrág volt rajtam és tettem be reggel betétet, mert nemsokára megjön és azt mondta a lány, hogy amikor fejenálltam átlátszott a bugyim és a betét és látszott, és méghozzá a tanár is látta meg a fiúk is. Öltözőben a lányok meg rajtam röhögtek ami nagyon rosszul esett. Ez nagyon ciki? 13/L
2016. jan. 29. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Máskor ügyelj rá jobban ... Én nem tartom cikinek de nagyon sokan igen és az emberek többsége jó ízűekt tud hahotázni ilyen dolgokon ... bárkivel megeshet ...
2016. jan. 29. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

igen, nagyon ciki, hogy a betéten röhögnek a hülye osztálytársaid

amúgy feleslegesen ne használj egészségügyi betétet, tegyél be tisztaság betétet, ha meg fog jönni!

2016. jan. 29. 20:57
 3/11 anonim válasza:
100%
Ez egy természetes dolog, az idióta egyejtűekkel ne foglalkozz!
2016. jan. 29. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

az a ciki, aki ezen röhög!! nem is értem miért?? mennyire gyerekesek már,ne foglalkozz velük, ne aggódj ezen túl sokáig...

meg tudod, minden csoda három napig tart, majd elfelejtik

2016. jan. 29. 21:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vágj vissza, hogy miért stírölték a fenekedet!😉
2016. jan. 29. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
40%

Semennyire. 13 evesen lehetne tobb eszed...

Ez inkabb termeszetes.

2016. jan. 29. 21:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem csak az a lány látta és ő mondta el a többieknek. Gonosz lehet.

Szerintem nem ciki. Arra odafigyelhetsz, hogy ilyenkor nem egy vékony cicanadrágot húzzál, hanem valami vastagabban. Nekem van olyan vastagabb sportnadrágom, ami feszülős, cicanaci szerű, de nem látszik át.

2016. jan. 29. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Ezek szerint a társaid szellemi szintje nem fejlődött párhuzamosan a testük növekedésével az évek során, ez rajuk nézve kínos. Ezen mi a vicces, azt nem tudom.

Biztos lehetsz abban, hogy a tanítód észre sem vette, vagy ha igen, nem hiszem, hogy érdekelte, ez egy természetes dolog. Én érezném cikinek, ha ezt egyáltalán észrevételezném valakin. Ne foglalkozz velük, nem csak rosszindulatúak, de olyan éretlenek, hogy az elképszető! Lehet, hogy aki megjegyezte neked, féltékeny, mert neki még nincs havi vérzése, ki tudja.

Már azt hittem, hogy valami igazán kínos dolog történt. :D

Figyelj, az egyik osztálytársam, aki kitűnő tanuló volt, néma csendben, dolgozatírás közepette szellentett, mikor lehajolt a ceruzájáért. :DD Ő (fiú) is nevetett egyet és másnap senki nem foglalkozott vele. Na ez ciki volt :D, de mi nem voltunk szerencsére rosszindulatúak, hogy emiatt bárkit is gúnyoljunk.

Szóval ilyen semmiségért ne fájdítsd a fejed! :)

2016. jan. 29. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan mintha azon röhögtek volna, hogy te pohárból iszod a vizet, holott az tök természetes. Aki ilyenen nevet az nevet a semmin is. Agyhalottak. Nem kell velük foglalkozni, veled nincs semmi baj. A tanár biztos, hogy nem nevetett akkor sem ha észrevette. Valószínűleg nem egyedi eset.
2016. jan. 29. 22:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezt én nem értem mi a vicces. Ennyi ésszel azon is röhöghettek volna hogy nadrág van rajtad. Ugyanannyi okuk lett volna rá.
2016. jan. 29. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!