Nagyon ciki? A tanárom és a fiúk látták.
Figyelt kérdés
Ma tesi órán fejen kellett állni és úgy van nálunk, hogy a bordásfallal szemben vannak a padok és a bordásfal előtt vannak jó vastag szőnyeget, hogy azon álljunk fejen és mindig csere van, hogy egyszer a lányok egyszer a fiúk. Amikor mi voltunk akkor hát csináltuk a fejenállást de egy lány nem, mert neki eltört a keze korcsojázás közben és ő a padon ült és minket figyelt a fiúkkal együtt. Nekem fekete hosszú cica nadrág volt rajtam és tettem be reggel betétet, mert nemsokára megjön és azt mondta a lány, hogy amikor fejenálltam átlátszott a bugyim és a betét és látszott, és méghozzá a tanár is látta meg a fiúk is. Öltözőben a lányok meg rajtam röhögtek ami nagyon rosszul esett. Ez nagyon ciki? 13/L2016. jan. 29. 20:42
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és igen, tényleg annak a kis csajnak még meg sem jött.. De most akkoris bosszant, hogy ezen képesek röhögni. De amúgy én csak tippelek, hogy a fiúk is látták, de ha látták is akkor jófejek, mert meg dem említették. A lányok meg... Szerintem is csak féltékenyek,ez természetes, ez van, el kell fogadni. Köszönöm a válaszokat. :)
2016. jan. 29. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!