Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek tényleg ennyire...

Szerintetek tényleg ennyire rossz vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A helyzet az, hogy.. A papám 1 hónapja halt meg, a nővéremékkel nem vagyok jóban, ma is nagyon összevesztünk telefonon. :( Nagyon hiányoznak. Sokszor vagyok rossz kedvű, és az egyik tanárom amikor látja rajtam, mindig elkezd szekálni, hogy pozitív gondolkodás, meg hogy milyen szarul kezelem a helyzeteket, és hogy mindenki unja ezt. Szerintetek is én vagyok a rossz? A szüleim sokat veszekednek, és a család többi tagját nem igazán ismerem. Sok dolog történt. :( 3 éve öngyilkos lett a másik papám, 5 éve halt meg a nénikém, most 1 hónapja a másik papám. :( Nem bírom, annyira hiányoznak. :( Szerintetek is én vagyok a hülye, és hogy csak magamra akarom hívni a figyelmet? Csak az a tanár mondja ezt. És már elegem van, félek tőle. :( Mit csináljak?? :( :(

12/L

2016. febr. 10. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezekről nem te tehetsz és arról sem ha szomorú vagy. De az iskola az iskola, ott ne ezeken járjon az agyad, ott arra figyelj amire kell. Én is sokat vagyok szomorú, de erről csak én tudok, másoknak semmi köze hozzá, nem mutatom ki. Senki nem szereti a búvalbaxott embereket... ez van.
2016. febr. 10. 16:06
 2/2 anonim ***** válasza:

12 évesen nehezebb biztos, de gondolom azért van, aki van melletted, barátok esetleg, akik próbálnak rajtad segíteni, csak te nem hagyod.

megmondom őszintén, nekem is van egy ismerősöm, akinek bár nem ilyen durvák a gondjai, de ő is állandóan depressziós...állítom, hogy nekem sokkal szarabb, és ennek ellenére próbálok pozitívan gondolkodni, és próbálom ezt rá is vetíteni, de ő akkor is csak siránkozik, meg hogy neki nincs kedve semmihez, élni se, és igen, ez egy idő után sok, engem is lehúzott, így próbálom hanyagolni, mert egyszerűen megúntam.

túl kell lépned valahogy a dolgokon, de ha nehéz is, legalább ne húzz le ezzel másokat, próbálj valaminek örülni is, és akkor nem leszel mások szemében idegesítő.

2016. febr. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!