Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Máshol is van ilyen rossz...

Máshol is van ilyen rossz osztályközösség?

Figyelt kérdés
Tizedikben még mindig megy a piszkálódás. Van, aki folyton hangosan beszól a másiknak valamit, mások pedig úgy beszélnek ki,hogy ott állsz 1 méterre tőlük. A többiek kétszínűek,ha házi kell vagy az órai vázlat,akkor persze kedvesek,de a hátad mögött elhordanak mindennek,kinevetnek,nem képesek a keresztneveden szólítani. Az a vicces nekik,ha másokról megalázó,előnytelen képeket készíthetnek,amikor azok nem figyelnek oda. Mindig ott van a telefonjuk a kezükben,még órán a tanárokról is készülnek ilyen képek,és azután meg odaírnak valami hülyeséget. Volt olyan,hogy szelfiztek előttem,énis belekerültem,de a háttérben bambultam éppen,és pirossal bekarikázták a fejem,persze erről nekem nem szóltak,csak láttam,amikor szerkesztették a képet,amit el is küldtek Snapchaten,vagy nemis tudom hol. Ezek után még csodálkoznak,hogy nincs rendes osztályközösség.
2016. jan. 3. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
nincs neked ilyen csak haha
2016. jan. 3. 18:18
 2/7 anonim válasza:
100%
Ilyen sajnos van.Nekem is Ilyen van de általánosban és nagyon nehéz kizárni őket,próbáld meg elkerülni őket.
2016. jan. 3. 18:23
 3/7 anonim válasza:
91%
Tobbnyire nalunk is ez van.Csak mi meg 9.-ek vagyunk.Siman beszolnak a tanarnak,megalazzak az embert ora kozben.Amikor meg az igazgato mondja a szitut h milyen szar osztaly ez,akkor meg nem "ertik" hogy miert.Kesz vicc.
2016. jan. 3. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

15 éve nálunk anno mégrosszabb volt! Ott lazán odaléptek és orrbaverték a másikat ha nem tetszett valami, és mentek tovább, tesióra előtt meg dobáltuk a szappant a "köcsögnek" meg vertük törölközővel, amikor nem figyelt meg beleborítottuk a szemetest a táskájába, és hasonlók.

De olyan is volt, hogy az osztály összefogott a matektanár ellen amikor szar jegyet adott mindenkinek, az utcán körbeálltuka kocsiját vagy tizen, (trabant) felemeltük, és beraktuk két fa közé, úgy hogy az eleje előtt tíz centire is egy bazinagy fatörzs volt, meg a hátuljánál is ugyanígy tízcentire egy fatörzs.

Délután meg röhögtünk, hogy háromnegyed órán át próbál kiállni.

Lájtos, hogy ma már csak fényképek készülnek...

2016. jan. 3. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van...
2016. jan. 3. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Lájtos, hogy ma már csak fényképek készülnek..."

Nem lájtos, mert a szemetet kitakarítod a táskádból, és kész.

A fényképek viszont örökre megmaradnak, újra és újra körbejárnak a suliban, és megkeserítik életed egyik legfontosabb 4 évét.

2016. jan. 4. 09:04
 7/7 anonim válasza:
80%
nekem is sajnos:( viszont egy csaj folyton talalkozokat szervez és ott pedig mindig mindenkit kibeszélnek beszólógatnak egymasnak ezért sem szotam elmenni:( e
2016. jan. 16. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!