Milyen a mai rossz pedagógus?
Figyelt kérdés
A választ tudom, de önigazolást keresek, én, aki ott tart, hogy rossz pedagógusnak érzi magát. Lelkiismeret működik, sőt, túlzottan. A gyerekeket szeretem, de biztosan nem jól. Szóval, tőlem föggetlenül, ki az, akinek nem való a pedagógus munka? Sajnos, én már nem léphetek ki a mókuskerékből, az időm lejárt, de nem annyira,hogy abba lehetne hagyni. Megszenek szőrüstől bőröstül, és pedig szúrok, ha kell, hanem. Félelemmel, rettegéssel megyek dolgozni#rossztanító
2016. jan. 24. 10:13
1/18 anonim válasza:
Türelmetlen, nem képes az önvizsgálat által megoldást találni, amikor problémát kell megoldani, leblokkol, nem érzi, hogy kiteljesedne jelenlegi hivatásában.
Próbáltam magamról írni, ezért nem került bele minden, ami még lehetséges.
3/18 anonim válasza:
Nem tud fegyelmezni, szerintem ettől lesz igazán rossz tanár egy tanár.
4/18 anonim válasza:
"Nem tud fegyelmezni"
- Mégis mit kell érteni ez alatt?
5/18 anonim válasza:
Az egész órán folyamatos hangzavar van, így az sem tud tanulni/figyelni aki akar
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem vagyok reménytelen
2016. jan. 24. 13:44
7/18 anonim válasza:
Aki a bizonytalanságát azzal akarja legyőzni,hogy rászáll egy "gyengének" ítélt diákra és rajta gyakorolgatja a hatalmát.
8/18 A kérdező kommentje:
Bizonytalanságát...a gyengébbnek ítélt diák...hatalmát.....miről beszélünk? hatalma van a szerencsételn pedagógusnak??? Atya ég! Miben van hatalma, habár ez a szó nagyon rossz megközelítés......nem hatalom kéne, hanem tisztelet. Igen, bizonytalanságra oka van, mert annyira kiszolgáltatott a szülői társadalomnak, hogy szvakkal nem lehet kifejezni. A pedagógusból szolgált csináltak, és ha nem úgy urál, ahogy a diáknak, és a kedves szülőnek tetszik, akkor előveszik a jogokat, és kirugathatják a szerencsétlent. Ne az, amivel maximálisan tisztában vannak, akár az utolsó kommentelő. Ha újra kezdeneém, soha a büdös életbe nem mennék pedagógusnak, és nem azért mert nem szeretem a gyerekeket, és nem azért mert nem szeretk tanítani. Soha a büdös életbe nem lennék másnak a cselédje, és nagy ívban tojnék a szünetekre, azt nem lehet kárpótolni az ellenünk elkövetett vétkekért
2016. jan. 24. 18:42
9/18 A kérdező kommentje:
nem tud fegyelmezni....milyen provokatvív a válasz, mit értsen ez alatt, hogy fegyelmezni....na, vajon, mit? nem azt,amit ön sugall, hogy jól megverni a gyereket, nem azt. Azt jelenti, hogy kölcsönös tisztelettel átszőtt légkörben, képes legyen a tudását átadni, röviden, tanításra megfelelő légkört tudjon teremteni. a célzás jellemző. egyik pedagógus se veri a gyereket, mert ha nem szimpatikus a szerencsétlen pára, az szmk secc perc alatt eltávolíttja.........otthon lehet, hogy elnáspángolja gyerekét, de iskolában szó nincs ilyenről
2016. jan. 24. 18:49
10/18 A kérdező kommentje:
tossza az elsősöket...na, erre, mit lehet reagálni.....mit várjak ebben az esetben a gyermektől...no comment
2016. jan. 24. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!