Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen a mai rossz pedagógus?

Milyen a mai rossz pedagógus?

Figyelt kérdés
A választ tudom, de önigazolást keresek, én, aki ott tart, hogy rossz pedagógusnak érzi magát. Lelkiismeret működik, sőt, túlzottan. A gyerekeket szeretem, de biztosan nem jól. Szóval, tőlem föggetlenül, ki az, akinek nem való a pedagógus munka? Sajnos, én már nem léphetek ki a mókuskerékből, az időm lejárt, de nem annyira,hogy abba lehetne hagyni. Megszenek szőrüstől bőröstül, és pedig szúrok, ha kell, hanem. Félelemmel, rettegéssel megyek dolgozni

#rossztanító
2016. jan. 24. 10:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Türelmetlen, nem képes az önvizsgálat által megoldást találni, amikor problémát kell megoldani, leblokkol, nem érzi, hogy kiteljesedne jelenlegi hivatásában.

Próbáltam magamról írni, ezért nem került bele minden, ami még lehetséges.

2016. jan. 24. 10:25
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Tossza az elsősöket.
2016. jan. 24. 10:41
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem tud fegyelmezni, szerintem ettől lesz igazán rossz tanár egy tanár.
2016. jan. 24. 11:57
 4/18 anonim ***** válasza:

"Nem tud fegyelmezni"

- Mégis mit kell érteni ez alatt?

2016. jan. 24. 12:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Az egész órán folyamatos hangzavar van, így az sem tud tanulni/figyelni aki akar
2016. jan. 24. 12:52
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem vagyok reménytelen
2016. jan. 24. 13:44
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
Aki a bizonytalanságát azzal akarja legyőzni,hogy rászáll egy "gyengének" ítélt diákra és rajta gyakorolgatja a hatalmát.
2016. jan. 24. 17:02
 8/18 A kérdező kommentje:
Bizonytalanságát...a gyengébbnek ítélt diák...hatalmát.....miről beszélünk? hatalma van a szerencsételn pedagógusnak??? Atya ég! Miben van hatalma, habár ez a szó nagyon rossz megközelítés......nem hatalom kéne, hanem tisztelet. Igen, bizonytalanságra oka van, mert annyira kiszolgáltatott a szülői társadalomnak, hogy szvakkal nem lehet kifejezni. A pedagógusból szolgált csináltak, és ha nem úgy urál, ahogy a diáknak, és a kedves szülőnek tetszik, akkor előveszik a jogokat, és kirugathatják a szerencsétlent. Ne az, amivel maximálisan tisztában vannak, akár az utolsó kommentelő. Ha újra kezdeneém, soha a büdös életbe nem mennék pedagógusnak, és nem azért mert nem szeretem a gyerekeket, és nem azért mert nem szeretk tanítani. Soha a büdös életbe nem lennék másnak a cselédje, és nagy ívban tojnék a szünetekre, azt nem lehet kárpótolni az ellenünk elkövetett vétkekért
2016. jan. 24. 18:42
 9/18 A kérdező kommentje:
nem tud fegyelmezni....milyen provokatvív a válasz, mit értsen ez alatt, hogy fegyelmezni....na, vajon, mit? nem azt,amit ön sugall, hogy jól megverni a gyereket, nem azt. Azt jelenti, hogy kölcsönös tisztelettel átszőtt légkörben, képes legyen a tudását átadni, röviden, tanításra megfelelő légkört tudjon teremteni. a célzás jellemző. egyik pedagógus se veri a gyereket, mert ha nem szimpatikus a szerencsétlen pára, az szmk secc perc alatt eltávolíttja.........otthon lehet, hogy elnáspángolja gyerekét, de iskolában szó nincs ilyenről
2016. jan. 24. 18:49
 10/18 A kérdező kommentje:
tossza az elsősöket...na, erre, mit lehet reagálni.....mit várjak ebben az esetben a gyermektől...no comment
2016. jan. 24. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!