Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen a mai rossz pedagógus?

Milyen a mai rossz pedagógus?

Figyelt kérdés
A választ tudom, de önigazolást keresek, én, aki ott tart, hogy rossz pedagógusnak érzi magát. Lelkiismeret működik, sőt, túlzottan. A gyerekeket szeretem, de biztosan nem jól. Szóval, tőlem föggetlenül, ki az, akinek nem való a pedagógus munka? Sajnos, én már nem léphetek ki a mókuskerékből, az időm lejárt, de nem annyira,hogy abba lehetne hagyni. Megszenek szőrüstől bőröstül, és pedig szúrok, ha kell, hanem. Félelemmel, rettegéssel megyek dolgozni

#rossztanító
2016. jan. 24. 10:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
"tossza az elsősöket" :D Ezen jót nevettem. Az a helyzet, hogy ez a legjobb hozzászólás, csak te nem veszed észre, mert teljesen belecsavarodtál a hülyeségedbe, tényleg benne vagy egy mókuskerékben, és nem látod meg az életben a hülyeséget, mindent komolyan veszel, nincs humorod. Ezért nem érted már a gyerekeket, mert a gyerekhez jókedv, életszeretet és humor nélkül nem lehet közeledni. Ha mindent komolyan veszel, falat is építesz magad köré, és hiába foglalkozol velük, valahogy nem fog működni a dolog.
2016. jan. 24. 21:10
 12/18 A kérdező kommentje:
kinek, mi a humor...a jó humornak van színvonala. és a jó pedagógus, nem elsősökre van redukálva.....ismeretlennek ugyan semmi köze hozzá, de humorom az van, csak nem itt....elég szomorú, ha finoman szólva pórias beszólás ilyen élvezetet jelentett. madarat tolláról,....na, mindegy
2016. jan. 24. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
Akkor minek kérdezte mások véleményét,ha utána egyenként ízekre szedi? Szegény gyerekek...
2016. jan. 24. 23:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindent komolyan veszel... Ne csodálkozz, hogy így nincs sikerélményed a gyerekeknél, az ilyen szőrszálhasogatást senki nem szereti. Én csak azt írtam, hogy viccből írták oda azt a tossza az elsősöket dolgot, és nem azért, hogy azt is véleményezd... Talán ez a baj veled, hogy még ha ártatlanul is tréfálnak veled, azon is elkezdesz izélni. De ez nem tanári hiba, hanem szerintem emberileg nincs rendben veled valami.

Na mindegy, én csak a véleményemet írtam le. Jah, és itt az oldalon tegeződni szoktunk, ez a magázódás is elég prűd a részedről...

2016. jan. 24. 23:41
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként fentebb én nem is a humorról beszéltem, nekem is van elképzelésem a jó humorról, nem kell kioktatni. Te magyarázol bele minden hülyeséget és olyan dolgokat adsz a számba, amire nem is gondoltam. Én azt írtam, hogy hülyeségből írták azt a választ, te meg ahelyett, hogy elmennél felette egy mosollyal, nekiállsz elemezni, engem meg sértegetni, aki csak felhívta a figyelmet arra, hogy mindent komolyan veszel... Na mindegy, én nem fogok neked magyarázkodni, tényleg szegény gyerekek... Egyébként kollégád vagyok...
2016. jan. 24. 23:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Pórias beszólás?Színvonal kell szivi?Bárhol, bármikor. ;)

Milyen választ vársz?Ha Te képtelen vagy felmérni mit kellene tenned akkor oldjuk meg helyetted?Ezt választottad, csináld vagy ne csináld.Tudod a választ?Ja csak épp annyi önismereted nem volt hogy tudd összeroppanhatsz.Remélem tévedek és csak pillanatnyi megingás ez nálad mert így is túl sok a gyökér gyerek.Közelebb a földhöz mint az éghez.

Egyébként szerintem egy jó pedagógus képes érzelmileg semleges maradni és az egoja elé helyezni a küldetést.Értem ez alatt azt hogy nem kivételezik, nem kicsinyes, nem ítél meg másokat egy pórias beszólás alapján.Keresd a tartalmat.

Puszi.

2016. jan. 25. 02:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves kolléga,

olvastam a kérdésed, és a válaszokra adott reakciókat. Ne csodálkozz rajta, ha nem szeretnek esetleg a gyerekek, a kollégák, vagy nem vagy boldog. Szőrszálhasogató, nagyon elvágólagos stílusod van. Olyannak képzellek ez alapján, hogy a te órádon csak bizonyos módon folyhatnak a dolgok, értelmetlen szabályokat hozol, állandóan elemzed a gyerekeket és ezt nekik is elmondod. Megmondjam, milyen szerintem a rossz tanár? Aki képtelen ellazulni. Nem, nem azt értem alatta, hogy tojni kell a munkára. Azt értem alatta, hogy nem kell magadat és a szerepedet olyan eszméletlenül komolyan venned. A gyerekeknek nem te vagy az utolsó mentsvára, nem arról van szó, hogy nélküled életképtelenek lesznek. A gyerekek okos, vagány és szeretnivaló kis lények, akikkel élvezetes azt a 45 perces órát végigcsivitelni, és menet közben belecsepegtetni a tudást a fejükbe.

De ezzel a hozzáállással csak szenvedés neked is, nekik is.

Kérlek, az én kommentemet kíméld meg a darabokra szedéstől. Nem akarjuk viszontolvasni... köszi.

Üdv: egy tanár

2016. jan. 29. 08:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Frusztrált!!!
2020. nov. 8. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!