Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Én értelmezem félre?

Én értelmezem félre?

Figyelt kérdés

Van egy tanárom, viszonylag fiatal, 33 éves. Évek óta vonzódom hozzá, nem változtak semmit az érzéseim. Úgy érzem, nagyon jól titkolom, senki nem tud erről a viszonyulásomról, csak egy nagyon közeli barátom. A tantárgyát szintén mindig imádtam, így könnyen betudhatta a lelkesedésemet ennek, mintsem a személyének. (Pedig bizonyos esetekben inkább neki szólt.:D) A kapcsolatunk igazából teljesen "szabvány", iskolába illő, bár olykor Ő eléggé kiismerhetetlen. Egyes napokon/heteken kifejezetten kedves, érdeklődő, máskor szinte azt érzem hogy haragszik rám valamiért, pedig semmi oka nincsen rá.

Az utóbbi hetek, hónapok során mintha kicsit más lenne. Gyakrabban találkozik a pillantásunk, ilyenkor viszonylag hosszan nézzük egymást. Volt már rá többször is példa, hogy megnézett (na nem úgy ízléstelenül), inkább csak tetőtől-talpig végigfuttatta rajtam a szemét, mikor aznap elsőre látott, vagy hátrafordult a folyosón és olyankor is találkozott a tekintetünk többször is. De mindezek ellenére csak szakmai dolgokról, max. az én ezzel kapcsolatos kicsit személyesebb terveimről beszélünk.

Szerintetek totál félreértem, vagy esetleg tényleg tetszhetek neki?

18 éves vagyok, lassan elballagok.

Köszi a válaszokat!

2016. febr. 8. 23:30
 1/9 anonim válasza:
35%
ne cseszd el a jövőd, hidd el vannak normális fiúk, csak magaddal tolsz ki és elpazarlod az időt- soha nem lehet kapcsolat egy diák és egy tanár között, legalábbis soha nem lesz jó vége az ilyeneknek
2016. febr. 8. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
orvos kell neked :)
2016. febr. 8. 23:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát kösz a választ, ez is egy vélemény (utolsó). :)
2016. febr. 8. 23:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Első, nekem nem a normális fiúkkal van bajom, nagyon jól tudom hogy vannak a korosztályomban is rendes srácok. Egyszerűen csak mióta otthagyott az apám, kb. 4 évesen, azóta alig láttam és úgy érzem, ez a viselkedése kicsit "megnyomorított" lelkileg, és ez így jön ki valahol.
2016. febr. 8. 23:48
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
18 vagy, milyen "évek óta" vagy szerelmes? Meg az milyen szerelem már, hogy szó szerint semmit nem tudsz az illetőről? Leadja a tananyagot, ennyi, te nem az embert, a férfit ismered belőle, hanem a tanárt. Babusgatsz egy érzést magadban, amit egy nem létező ember iránt érzel, mert hogy milyen az a férfi, azt csak te találtad ki magadnak, ugyanis nem tudhatod. Néz téged, naná, meg az összes többi csini végzőst, hát férfi, van szeme, de ennyi: ahogy te nem ismered őt, úgy ő sem ismer téged. Az sem kizárt, hogy ha végzel a sulival és felkínálkozol neki, akkor élni fog a lehetőséggel és megizél párszor, de ebből is csak vesztesen jönnél ki. Felejtsd el ezt a "szerelmet".
2016. febr. 9. 01:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Amit tudsz valamely téged befolyásoló tényezőről, felülírhatod tudatosan.

Lehet igen, lehet csak testileg.

2016. febr. 9. 06:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, egy szóval sem írtam a "szerelmes" szót, direkt kerülve ezt a kifejezést. (Vonzódni nem ugyanaz, nem?) A kérdésem nem is a megdugásra, vagy egy későbbi kapcsolatra vonatkozott, hanem csak a tetszésre. Azért köszi a választ.
2016. febr. 9. 07:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Miért kell így leszólni a kérdezőt? Elég bunkók vagytok.

Ezt így elég nehéz ennyiből megmondani. Pl nekem is van egy tanárnőm, akiről ha pasi lennék azt feltételezem hogy tetszem neki. Jó vagyok a tantárgyából, nagyon szeretem a tárgyat is és a tanárnőt is. Sokszor van pl olyan, hogy szünetekben bejön és kihív a folyosóra beszélgetni vagy csak megkérdezi hogy mi újság velem. Szokott hozni külön feladatokat nekem, kölcsön adta a kedvenc könyvét és még sorolhatnám. Órákon is rengetegszer találkozik a pillantásunk, megdicséri néha a kinézetem.

Szóval vannak ilyen dolgok, amiket nem árt nem félreérteni.

Viszont miután elballagsz esetleg tarthatjátok még a kapcsolatot és bármi kiderülhet. :)

2016. febr. 9. 14:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi! :)
2016. febr. 9. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!