Én értelmezem félre?
Van egy tanárom, viszonylag fiatal, 33 éves. Évek óta vonzódom hozzá, nem változtak semmit az érzéseim. Úgy érzem, nagyon jól titkolom, senki nem tud erről a viszonyulásomról, csak egy nagyon közeli barátom. A tantárgyát szintén mindig imádtam, így könnyen betudhatta a lelkesedésemet ennek, mintsem a személyének. (Pedig bizonyos esetekben inkább neki szólt.:D) A kapcsolatunk igazából teljesen "szabvány", iskolába illő, bár olykor Ő eléggé kiismerhetetlen. Egyes napokon/heteken kifejezetten kedves, érdeklődő, máskor szinte azt érzem hogy haragszik rám valamiért, pedig semmi oka nincsen rá.
Az utóbbi hetek, hónapok során mintha kicsit más lenne. Gyakrabban találkozik a pillantásunk, ilyenkor viszonylag hosszan nézzük egymást. Volt már rá többször is példa, hogy megnézett (na nem úgy ízléstelenül), inkább csak tetőtől-talpig végigfuttatta rajtam a szemét, mikor aznap elsőre látott, vagy hátrafordult a folyosón és olyankor is találkozott a tekintetünk többször is. De mindezek ellenére csak szakmai dolgokról, max. az én ezzel kapcsolatos kicsit személyesebb terveimről beszélünk.
Szerintetek totál félreértem, vagy esetleg tényleg tetszhetek neki?
18 éves vagyok, lassan elballagok.
Köszi a válaszokat!
Amit tudsz valamely téged befolyásoló tényezőről, felülírhatod tudatosan.
Lehet igen, lehet csak testileg.
Miért kell így leszólni a kérdezőt? Elég bunkók vagytok.
Ezt így elég nehéz ennyiből megmondani. Pl nekem is van egy tanárnőm, akiről ha pasi lennék azt feltételezem hogy tetszem neki. Jó vagyok a tantárgyából, nagyon szeretem a tárgyat is és a tanárnőt is. Sokszor van pl olyan, hogy szünetekben bejön és kihív a folyosóra beszélgetni vagy csak megkérdezi hogy mi újság velem. Szokott hozni külön feladatokat nekem, kölcsön adta a kedvenc könyvét és még sorolhatnám. Órákon is rengetegszer találkozik a pillantásunk, megdicséri néha a kinézetem.
Szóval vannak ilyen dolgok, amiket nem árt nem félreérteni.
Viszont miután elballagsz esetleg tarthatjátok még a kapcsolatot és bármi kiderülhet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!