ELEGEM VAN az egyik tanáromból, állandóan csesztet, mit tegyek már?
Én soha nem zavarom meg az órát, soha nem csinálok semmi olyat ami miatt folyton baszogatnia kelljen engem...
Valamire rosszul válaszolok fél évig azon lovagol és mindenkinek elmeséli csak úgy.. A tanári karnak is.. amikor csak lehet felemlegeti a hülyeségeimet.. először még nevettem magamon, de most jöttem rá, hogy tipikus rosszindulattal emlegeti fel..
Ezek után már nem is merek válaszolni semmi kérdésre, de így meg ezzel cseszeget állandóan.
Sokszor direkt engem kérdezget olyanokról, amiről 100%-ig tudja, hogy nem tudom (senki sem tudná egész osztályból)
Sok embert fel sem szólít sosem, de engem 1 órán többször is és utálom.
Azt elismerem, hogy eszméletlen okos és nem is rossz tanár egy másik szempontból, de emberileg elég unszimpatikus személyiség.
Nekem is van ilyen tanárom. Nagyon jóban vagyunk, igazán kedvelem... Irónia off.
Szerintem semmit nem lehet tenni, bírd ki ezt a pár évet. Nekem már csak félév szerencsére. Szorítok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!