Szerintetek ez nem 'gáz'?
Figyelt kérdés
Szóval, én és pár lányosztálytársam akivel nagyon jóban vagyok (5.esek vagyunk:D) ültünk tegnap a suliban, és egy csomó nyolcadikos (fiúk) odajöttek hozzánk és nagyon sokat dumáltunk velük, röhögtünk egy csomót xD és ma is velük lógtunk. szerintetek ez nem gáz? mármint ezért nem szólnak meg a tanárok, hogy idősebb fiúkkal beszélgetünk? persze más osztálytársainknak is van idősebb barátaik, de én emiatt egy kicsit rosszul érzem magam😂2016. jan. 27. 15:11
1/6 anonim válasza:
amugy xd általánosba ucso éven nekünk telózni se lehetett xD
amugy meg tesóm azer kapja a beirásokat mer smárol aszem 3. os xd
én meg azer mer leszarom h ki tanár meg ki nem xD én végzös vok középsuliba xd
2/6 A kérdező kommentje:
Ok.
2016. jan. 27. 15:16
3/6 anonim válasza:
ez nemgáz. az a gáz ha rajtakapnak ahogy a suli wcben furulyáztok.
5/6 anonim válasza:
Nekem anyukám tanár. 4.-esként bandáztam a 8.-os osztályával. Amíg nem csinálsz rosszat, nem lesz baj.
6/6 anonim válasza:
:DDD aranyos vagy. Emlékszem 5.-esként milyen nagynak láttam a nyolcadikosokat és, hogy én is mennyire örültem volna ilyennek. :D
Nem gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!