Ti milyen közel álltok a tanáraitokhoz?
Miket szoktatok/tudtok megbeszélni velük? Szoktatok tanácsokat kérni tőlük?
Kort, nemet és azt, hogy miket tanít nektek írjátok le, kérlek!
hát. az angol tanárnőmet megismertem -16cm közelről is.
22/F
Kedves első 22 férfi létedre 16 cm? :D Az átlag meg van, de az csak átlag. :D
Az egyik előző vizsgámon bejött egy fiatal tanár, na ha ő tanított volna az egyetemi tanulmányaim alatt akkor lettem volna közelebbi kapcsolatban vele. Anno általánosban a biosz tanáromat is megismertem volna, de mára egy elhízott kivénhedt szatyor, de a kérdésre sosem volt bensőséges kapcsolatom tanárral, de szerintem semmi negatív dolog nem lenne benne, ha egy diák és tanár között közelebbi, baráti kapcsolat lenne. 22/f és nem 16 cm, ahogy az elsőnek. :D HAHA. :D
végülis midnenki túloz :D elfog menni az 13-nak is :D
annó osztályfőnökömmel, meg progtanárommal bármit megtudtam beszélni amit csak akartam, bármiylen témában
2 méterre :D
semmiről,csak a tananyagról. Ha diktál és közben lemaradok vissza kérdezek de csak ennyi
17/L
Én főleg a biosz tanáromhoz állok közel, rengeteg mindent meg tudok vele beszélni, érdeklődik felőlem, törődik velem. Segít a tanulásban, tanácsokat ad. Sulin kívül is volt, hogy több időt töltöttem vele (besegítettem egy kerületi pályázatban), nagyon szeretek vele lenni. Nincs köztünk semmi, családja van, ha négyszemközt beszélünk, róluk is szokott mesélni, ami nagyon jól esik, hisz az azért mégis egy elég személyes téma. :)
A másik, a matektanárom, vele is szoktam beszélgetni, egyik nyáron egy hetet töltöttem vele egy általa szervezett táborban, jól éreztem magam vele! Rendszeresen járunk közös, iskolai programokra együtt. Neki ismerem is a családját.
Sok tanárommal vagyok jóban, mindenkivel jól elbeszélgetek, és szeretek személyes dolgokról is csevegni velük (ők is mesélnek), de ő kettőjüket emelném ki (mindketten férfiak).
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!