Fiúk! Ti hogy álltok a fültágítós lányokhoz?
Figyelt kérdés
Most itt gondolok én egy 8-14mms fültágítóra :D taszítonak vagy bejövősnek találjátok? :) vagy inkább közömbösek vagytok vele? :)2015. dec. 10. 21:59
1/12 anonim válasza:
Minden férfi ízlése más ... Én személy szerint csúnyának találok mindenfajta pirszinget , tetoválást , fültágítót stb ... Én még a műkörömöt is csúnyának találom egy nőn...
2/12 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb csajnak ekkora még jól áll :)
De teljesen semleges, hogy van-e nekik, de mókuskerék ne legyen a fülében, mert az undorító...
De ezt egyszer ki is kell venni, akkor mi lesz??
3/12 anonim válasza:
Fülbevaló szép lehet egy lányon, de ezt taszítónak találom.
4/12 anonim válasza:
Mindig jól jön egy új, szűk lyuk, amit felfedezhetek;)
5/12 anonim válasza:
pc, tetkó, fültágító.....
ezek nem jönnek be nekem...baráti körben nem zavar, ha normális és nem idióta, de párkapcsolatban nem tudnám ezeket elfogadni, zavarna a természet ellenességük...főleg az extrémebb dolgok...
22F
6/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon visszataszító a fültágító, én biztos nem kezdenék komoly kapcsolatot fültágítós lánnyal. Persze dugni egyet azt lehet.
9/12 anonim válasza:
Ha szimpatikus összességében, akkor nem szempont. Első benyomásként nem tetszik, de nem ítélem el az illetőt. Kicsit arra utal, hogy valami nem túl okés magában, aztán vagy kinövi, vagy nem.
10/12 anonim válasza:
engem taszít, másnak bejön, mindenki más, és ez a jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!