TE milyen gyakran hasonlítod magad más nőkhöz, lányokhoz?
Állandóan. :D
Mindig figyelem mennyire hangsúlyozza valaki az előnyös tulajdonságait, hogyan leplezi a gyenge pontjait, mennyire sminkel, milyen a haja, milyenek a cuccai, és néha klassz ötleteket is begyűjtök tőlük.
Nagyon gyakran, sőt, talán mindig, mindenféle nőhöz és lányhoz, fiatal, öreg, magára sokat adó vagy igénytelen, különböző arcú, adottságú, bármilyen stílusbeli lányokhoz.
Egy "csinos, dekoratív vagy kifejezetten gyönyörű nő" pozitív érzéseket kelt bennem, motiválónak találom, amúgy is érzékeny vagyok az esztétikára és az igényességre, és szeretem kielemezni az embereket, megkeresni bennük a lehetőségeket, akár öltözködési vagy sminktechnikákat ellesni tőlük.
Viszont ha elhanyagolt vagy ízléstelen nőket látok, attól mindig kellemetlenül érzem magam, mert elnézem mit tudnának kihozni magukból, és feldühít, hogy ezt nem teszik meg. Az irigykedés nálam inkább itt jön ki, mivel én nem vagyok egy kifejezetten szép lány, meg annyira "csinos, dekoratív" sem, és pénzem sincs, de tőlem telhetően mindent megteszek a jó megjelenésért, és akkor látom ezeket a lányokat pici orral, nagy szemekkel, telt ajkakkal, és ott virít mellette a zsíros hajuk, a szedetlen szemöldökük, koszos, elnyűtt ruhák, cipők, rossz a tartásuk, búskomor az arcuk... És csak arra tudok gondolni, mennyi mindent ki tudnék hozni magamból a helyükben, sokkal könnyebb dolgom lenne, és tudom, lehet hogy ez beteges, de egyszerűen bosszús leszek tőlük. Ugyanez az egész életmódjukra. Tudom milyen krízishelyzetben lenni, mikor a kinézet a legkisebb probléma, de akkor is minden erőmmel azon vagyok, hogy ne adjam fel, és annyira rossz látni, hogy mások már megtették. Vagy talán soha meg se próbálták.
Ezt nem akartam ilyen hosszúra, de egyszerűen kijött, bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!